Stylus Samsung S Pen EJ-PG998BBE pre sériu Galaxy S21, čierny


37,33 €
s DPH

31.11 € bez DPH


Druh príslušenstva:Stylus
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EJ-PG998BBEGEU
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Stylus Samsung S-Pen

Štíhle, elegantné pero umožňuje pohodlné kreslenie a úpravu dokumentov a zároveň výrazne zvyšuje efektivitu a rozširuje možnosti. Práca s ním poskytuje výnimočnú presnosť bez oneskorenia.

Je navrhnutý pre čo najjednoduchšie ovládanie telefónu, kopíruje pohyby, môžete sa pohybovať proti smeru hodinových ručičiek alebo v smere hodinových ručičiek a meniť veľkosť uhla záberu. Potiahnutím prsta doľava alebo doprava v aplikácii Galéria môžete obrázky rýchlo pretáčať dopredu a dozadu. Potiahnutím nahor a nadol môžete ľahko zvýšiť alebo znížiť hlasitosť bez toho, aby ste museli stlačiť tlačidlo hlasitosti.,

Pomocou funkcie Export textu môžete rýchlo zaznamenať svoje poznámky z prednášky alebo stretnutia a vaše písmo sa okamžite prevedie na obyčajný text. Prispôsobte si nastavenia pera v aplikácii Samsung Notes, nastavte si vlastnú farbu alebo hrúbku čiary, robte si poznámky s vypnutým displejom alebo kreslite v aplikácii 3D.

  • Elegantný dizajn
  • Dobre sa drží v ruke
  • vyrobené pre Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra
.
SAMSUNG
EJ-PG998BBEGEU
8806092081482

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Druh príslušenstva
Stylus