LEXON Oblio wireless charger with built-in UV sanitiser - white


71,40 €
s DPH

59.5 € bez DPH


SANITIZÁCIA S BEZDRÔTOVOU NABÍJAČKOUOblio, nádherné miesto na dezinfekciu a nabíjanie smartphonu. Bezdrôtová nabíjacia stanica navrhnutá s tvarom vázy, ktorá diskrétne zabíja škodlivé vírusy a baktérie, ktoré sa ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: LXNOBLIO-WH
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

SANITIZÁCIA S BEZDRÔTOVOU NABÍJAČKOU
Oblio, nádherné miesto na dezinfekciu a nabíjanie smartphonu. Bezdrôtová nabíjacia stanica navrhnutá s tvarom vázy, ktorá diskrétne zabíja škodlivé vírusy a baktérie, ktoré sa nevyhnutne dostanú do vášho mobilného zariadenia.

HLBKOVÁ SANITIZAČNÁ TECHNOLÓGIA
Oblio je vybavené technológiou ultrafialového svetla (UV-C LED) v prednom interiéri, ktorá funguje ako dezinfekčný a dezinfekčný prostriedok pre smartphony. LED diódy UV-C ničia a likvidujú DNA mikroorganizmov nachádzajúcich sa vo vírusoch, baktériách, plesniach a choroboplodných zárodkoch. Oblio je určené na sanitáciu jedného povrchu súčasne. Pre 360 ??° dezinfekciu jednoducho otočte telefón a vystavte tak jeho druhý povrch počas 20 minútového dezinfekčného cyklu.

VEDCAMI OSVEDČENÉ, ŽE JE ÚČINNÉ PROTI VÍRUSOM
Všetci môžeme oceniť dôležitosť dnešnej doby, a to obmedzenie našej expozície vírusom a baktériám. To je dôvod, prečo bolo Oblio laboratórnym testovaním dokázané, že zabíja 99,9% vírusov vrátane H1N1.

VLOŽTE PRE BEZDRÁTOVÉ NABÍJANIE
Oblio je 10 W bezdrôtová nabíjačka s certifikátom Qi, smartphone môžete úplne nabiť za 3 hodiny. Zahrnuli sme tiež LED indikátor, ktorý potvrdzuje správne umiestnenie a stav nabíjania vášho smartphonu.
FIXED
LXNOBLIO-WH
3660491057258

Tabuľka dát

Farba
Biela
Kategória
Bezdrôtové nabíjačky
Rozhranie (vstupný konektor)
Bezdrôtové Qi