Aiino - Wall Charger USB-C 18W with USB-C cable


20,90 €
s DPH

17.42 € bez DPH


Sieťová nabíjačka s výstupom 18 W s portom USB-C a káblom USB-C Lightning (MFI) s kompaktným dizajnom je optimalizovaná pre všetky zariadenia Apple kompatibilné s rýchlym nabíjaním, napríklad iPhone 8 a novšie.- J...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: AIWCHAR18WLTN
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Sieťová nabíjačka s výstupom 18 W s portom USB-C a káblom USB-C Lightning (MFI) s kompaktným dizajnom je optimalizovaná pre všetky zariadenia Apple kompatibilné s rýchlym nabíjaním, napríklad iPhone 8 a novšie.

- Je perfektný na nabíjanie iPadu Pro najnovšej generácie pomocou kábla USB-C na USB-C (nie je súčasťou dodávky).
- 1 metrový kábel USB-C Lightning s certifikáciou MFI (Made for iPhone) je možné použiť aj ako synchronizačný kábel pre iPhone a iPad s MacBookom alebo akýmkoľvek notebookom s USB-C portom.
- Pohodlné použitie doma, v kancelárii a na cestách je dokonalým riešením, ako nabiť svoje zariadenia bezpečne a maximálnou rýchlosťou.
AIINO
AIWCHAR18WLTN
8059015740441

Tabuľka dát

Farba
Biela
Kategória
AC adaptéry
Určenie
Pre Apple
Rozhranie (vstupný konektor)
USB-C