4.66
  • 5
    26
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Baseus Mini JA rýchla powerbanka 3A 30000mAh, biela


41,85 €
s DPH

34.88 € bez DPH


Druh príslušenstva:Power banky
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PPJAN-C02
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

BASEUS Mini JA rýchlonabíjacia powerbanka

majte po ruke zásobu energie na cesty. Tatranka vám pomôže a powerbanka Baseus Mini JA pomôže vášmu mobilnému telefónu. S týmto malým zázrakom budete pripravení na všetko!

Nabíjacia stanica je vybavená jasným LED indikátorom, ktorý poskytuje informácie o aktuálnom stave kapacity. Kryt powerbanky je vyrobený z vysokokvalitného materiálu, ktorý zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť, a zároveň je zdroj veľmi ľahký a príjemný do ruky.

Kľúčové vlastnosti:

  • 5 portov - Nabíja až 3 zariadenia naraz
  • Vysoká kapacita - 30000 mAh
  • LED indikátor poskytujúci prehľad o stave batérie a nabíjania

Inteligentná technológia nabíjania IQ

Technológia iQ Smart Charging umožňuje extrémne rýchle nabíjanie smartfónov, tabletov, prehrávačov MP3, fotoaparátov a ďalších mobilných zariadení dostupných na trhu. Powerbanka Baseus automaticky vyberie optimálnu rýchlosť nabíjania pre každé pripojené zariadenie.

Pokročilé zabezpečenie

Power banka dbá na bezpečnosť a je vybavená bezpečnostnou súpravou: proti prebitiu, vybitiu, prepätiu, prehriatiu, prúdu, skratu, elektromagnetickému poľu. Powerbank Baseus X30 zaručuje pohodlné používanie, stačí pripojiť zariadenie a proces nabíjania sa spustí automaticky, bez stláčania akýchkoľvek tlačidiel.
indikátor LED na kryte umožňuje kedykoľvek skontrolovať úroveň nabitia zariadenia.

Nabíjanie 3 zariadení súčasne

Kompaktná powerbanka s dvoma portami USB a portom USB-C rýchlo nabije aj tie najnáročnejšie zariadenia. Vysokorýchlostný výstup 3A s integrovaným inteligentným procesorom zabezpečuje optimálnu rýchlosť nabíjania prispôsobenú rôznym zariadeniam.
powerbanka Baseus je kompatibilná so všetkými zariadeniami napájanými cez USB vrátane smartfónov a tabletov so systémom Android alebo iOS.

Powerbanka umožňuje nabíjať powerbanku a súčasne k nej pripojené zariadenia.

Moderný dizajn

Baseus Mini JA má tiež elegantný povrch s moderným dizajnom. Kvalitné materiály, z ktorých bolo puzdro vyrobené, oslovia každého používateľa. Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti vďaka lítium-polymérovým článkom je model X30 ideálny na použitie doma alebo na cestách.

.
BASEUS
PPJAN-C02
6953156288836

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Druh príslušenstva
Power banky