ADATA Sync & Charge Lightning kábel - USB A 2.0, 100 cm, plast, čierna


16,80 €
s DPH

14 € bez DPH


Zariadenie:Mobil, Tablet; Druh príslušenstva:Káble a redukcie
Dostupnosť: nie je skladom Kód: AMFIPL-1M-CBK


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Synchronizačný a nabíjací kábel Lightning s certifikátom Apple MFi od spoločnosti ADATA poskytuje bezproblémový spôsob nabíjania iPhonu, iPadu a iPodu a synchronizácie údajov medzi zariadeniami pre vysoko efektívnu mobilitu! Vďaka silnej viacvrstvovej konštrukcii a pocínovanej medi je kábel ADATA Sync & Charge Lightning veľmi odolný a poskytuje rýchle nabíjanie až do 2.4A a zároveň zabraňuje škodlivému elektromagnetickému rušeniu. Ak máte aj radu so systémom Android, môžete si vybrať verziu 2 v 1 s portom micro-USB. Synchronizačný a nabíjací kábel Lightning je štýlové mobilné príslušenstvo, ktoré je k dispozícii v niekoľkých živých a kovových farbách, aby vyhovovalo vášmu osobnému štýlu, a dodáva sa s farebne zladeným zväzkom kábla na jednoduché skladovanie. Prehľad produktu - Rýchle nabíjanie až do 2.4A - Vysokoúčinný prenos dát - Certifikát Apple MFi - Plug and play Farebný a štýlový - Dĺžka 100 cm na jednoduché používanie a ukladanie - Výber farieb: čierna / biela / modrá / ružová / zlatá / strieborná / titánová / ružovo zlatá / Model 2 v 1 je k dispozícii v bielej farbe - Konektor Lightning s certifikátom Apple MFi na rýchle nabíjanie a prenos dát Vrátane viazacieho kábla Súčasťou balenia je luxusné mobilné príslušenstvo, ktorého súčasťou je farebne zladený viazací kábel, ktorý uľahčuje ukladanie a prezentuje veľký zmysel pre štýl. Odolný a spoľahlivý Synchronizačný a nabíjací kábel Lightning využíva vysokokvalitné elastické materiály, ktoré odolávajú ťahu a namáhaniu, čo zaručuje vynikajúcu odolnosť a dlhú životnosť. Superrýchle nabíjanie s 2.4A Kábel je vybavený 24AWG vodičmi a pocínovanou meďou, ktorá vydrží až 2.prúd 4 A pre efektívnu synchronizáciu dát a rýchlejšie nabíjanie! Skvelá ochrana vďaka kvalitným materiálom Vďaka viacvrstvovej konštrukcii a pocínovanej medi je kábel Sync & Charge Lightning vysoko odolný a účinne zabraňuje škodlivému elektromagnetickému rušeniu. Špecifikácie Rozhranie Lightning a USB / 2 v 1: Lightning, microUSB, USB Dĺžka 100 cm Hmotnosť (TPE)18 g / (hliníkový kryt)19.5 g / (2 v 1)17.5g Záruka 1 rok.
ADATA
AMFIPL-1M-CBK
4710273775937

Tabuľka dát

Zariadenie
Mobil
Tablet