Samsung Flipové pouzdro S View Galaxy A51 5G White


30,00 €
s DPH

25 € bez DPH


Kvalitní stylové pouzdro ochrání váš přístroj před poškrábáním, nárazem, nečistotami a prachem. Pouzdro má okno na důležité informace. Flipové pouzdro je lehké a tenké a díky tomu je snadno přenosné. Pouzdra a př?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-EA516PWEGEU
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Kvalitní stylové pouzdro ochrání váš přístroj před poškrábáním, nárazem, nečistotami a prachem. Pouzdro má okno na důležité informace. Flipové pouzdro je lehké a tenké a díky tomu je snadno přenosné. Pouzdra a příslušenství výrobce Samsung dbá na zvýšenou kvalitu a důraz klade také na snadné a příjemné používání. *Praktické flipové pouzdro je určené pro Samsung Galaxy A51, s oknem pro důležité informace, ochrání před mechanickým poškozením, lehké a tenké provedení pouzdra.
SAMSUNG
EF-EA516PWEGEU
8806090449451

Tabuľka dát

Záruka
24"
Barva pouzdra
Bílá
Pouzdro pro modelovou řadu
Samsung Galaxy A51
Typ pouzdra
Flipové - peněženka
Pouzdro pro značku mobilu
Samsung