SoundXtra Apple TV Mount (Single) - Blk


23,64 €
s DPH

19.7 € bez DPH


Nástenná konzola pre Apple TV štvrtej generácie (GEN 4). Umožnuje jednoduché uchytenie na TV konzolu pomocou šróbov. Čierne sfarbenie je zosúladené so sfarebním Apple TV zariadenia.SoundXtra Mount pre Apple TV je je...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SDXATVM1021
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Nástenná konzola pre Apple TV štvrtej generácie (GEN 4). Umožnuje jednoduché uchytenie na TV konzolu pomocou šróbov. Čierne sfarbenie je zosúladené so sfarebním Apple TV zariadenia.

SoundXtra Mount pre Apple TV je jednoduché riešenie montáže, čo znamená, že váš Apple TV box už nebude zaberať miesto v regáli a bude diskrétne namontovaný mimo dohľadu.
Držiak, ktorý je dokonale namontovaný a farebne zladený pre najnovšiu (4. generáciu) Apple TV, sa dá pripojiť k existujúcemu držiaku alebo stojanu televízora pomocou dodaných káblových zväzkov.
Alebo sa dá namontovať na stenu samostatne: stačí pridať skrutky, ktoré vyhovujú vašej stene.

- Jednoduché riešenie, ako skryť Apple TV ( 4. generácia )
- Možno pripevniť na nástenný držiak alebo stojan TV - pomocou dodávaných káblových zväzkov - alebo pripevniť na stenu pomocou skrutiek (nedodáva sa)
- Umožňuje vedenie káblov ľubovoľným smerom
- Saténový matný čierny povrch, ktorý ladí s Apple TV
- Navrhnuté a vyrobené vo Veľkej Británii.
SOUNDXTRA
SDXATVM1021
602519116441

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Stojany, držiaky, konzoly
Určenie
Pre Apple
Prichytenie
Na stenu
Určené pre
iPhone 6s Plus