Feiyu Tech Vimble 2


88,20 €
s DPH

73.5 € bez DPH


FEIYU TECH VIMBLE 2S Nová dimenzia stabilizátorov obrazuObjavte nepoznané rozmery stabilizátorov obrazu FEIYA Tech s modelom Vimble 2S. Tento stabilizátor obrazu sa od ostatných stabilizátorov na trhu líši inovat...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PFY-122


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

FEIYU TECH VIMBLE 2S

Nová dimenzia stabilizátorov obrazu
Objavte nepoznané rozmery stabilizátorov obrazu FEIYA Tech s modelom Vimble 2S. Tento stabilizátor obrazu sa od ostatných stabilizátorov na trhu líši inovatívnom spojením s teleskopickou tyčou, čím môžete fotiť aj širokouhlé selfie bez najmenšieho problému. Teleskopická tyč predĺži stabilizátor až o 18 cm.

3osá stabilizácia pre dokonalé plynulé video
Stabilizátor Vimble 2S umožňuje pomocou 3osé stabilizácie úplne dokonale udržiavať váš telefón v správnej polohe. Pomocou sústavy presných Elektromotorka a pokročilých algoritmov, dokáže stabilizátor eliminovať chvenie vašej ruky, či ďalšie nežiadúce vplyvy a pomôže vám vytvoriť dokonalé zábery, o akých ste vždy snívali.

Pokročilé funkcie snímania tváre alebo objektov
Pomocou mobilnej aplikácie FEIYA ON vám stabilizátor umožňuje využívať funkcie sledovania tváre alebo postáv. Vďaka tomu vám už neutečú zo záberu, a zároveň si nepokazíte zábery prehnaným pohybom, pretože všetku prácu za vás urobí samotný stabilizátor. Pomocou aplikácie môžete ďalej využívať funkcie zoom, automatické rotácia, editácia videa alebo úpravu nastavení stabilizátora.


Pohodlné a jednoduché ovládanie
Pre jednoduché ovládanie je stabilizátor vybavený ovládacou konzolou zložené z joysticku, dvoch predných tlačidiel, pomocou ktorým môžete otáčať fotoaparát (predné a zadné kamera), prepínať medzi natáčaním videí a fotením. Zozadu stabilizátora je tlačidlo, ktoré si môžete v nastaveniach aplikácie nastaviť, podľa svojich potrieb.

neobmedzenú prevádzku
Vnútorné batérie stabilizátora mu dáva dostatok energie pre 5 hodín prevádzku, v prípade vypínanie medzi natáčaním, až 10 hodín prevádzky. Samotný stabilizátor je však ďalej vybavený USB portom, na ktorý môžete pripojiť POWERBANK. Z powerbanky môžete následne nabíjať nielen stabilizátor, ale aj telefón.

Aplikácia FEIYA ON pre ovládanie stabilizátora k stiahnutiu:
 
Vlastnosti:

- Stabilizátor s 3osou stabilizáciou obrazu a s možnosťou teleskopického predĺženia
- Vhodný ako pre telefóny (horizontálne aj vertikálne), tak pre akčné kamery
- Ovládacie konzoly umožňujúce ovládať stabilizátor (zoom, pohyb kamery, vopred zvolenej režimy, fotka, natáčanie ...)
- Aplikácie do chytrého telefónu, ktorú môžete nastavovať stabilizátor alebo v nej upravovať videá či fotky
- Možnosť nabíjania pomocou powerbanky
- Maximálna dĺžka predĺženia 183 mm
- Rozmery: 110.5 × 118 × 323mm
- Hmotnosť: 428 g
- Vhodné pre telefóny so šírkou 57-84 mm
FEIYU
PFY-122
6970078072305

Tabuľka dát

Farba
Šedá
Kategória
Stojany, držiaky, konzoly