5
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cygnett, obal UrbanShield Carbon Fiber pre iPhone 7/8/CE 2020, karbónové vlákna, čierny


17,99 €
s DPH

14.99 € bez DPH


Prémiový štíhly obal od spoločnosti Cygnett UrbanShield pre iPhone 7 s detailným dizajnom karbónových vlákien ponúka funkčnú a precízne vypracovanú ochranu pre Váš iPhone 7. Obal je ideálny pre profesionálov vo firemnej sf...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CY1968CPURB
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prémiový štíhly obal od spoločnosti Cygnett UrbanShield pre iPhone 7 s detailným dizajnom karbónových vlákien ponúka funkčnú a precízne vypracovanú ochranu pre Váš iPhone 7. Obal je ideálny pre profesionálov vo firemnej sfére, ktorí ocenia prvotriedny materiál a povrchovú úpravu obalu.
K dispozícii sú 3 farebné úpravy obalu Urban Shield, z ktorých každá disponuje kovovým rámom a diverzifikáciou použitých materiálov povrchovej úpravy od hliníku, cez silikón až po karbónové vlákna.

Vlastnosti
Vonkajší kovový rám a grafický dizajn karbónových vlákien na zadnom kryte obalu nesú atribúty vysokej pevnosti na jednej strane a skutočne nízkej hmotnosti na strane druhej. Verzia UrbanShield Carbon Fiber disponuje efektným dizajnom s vysokým výkonom ideálnym pre používateľov, ktorí ocenia prvotriednu kvalitu a elegantný vzhľad.
Obal UrbanShield v sebe kombinuje krásny dizajn s prémiovými povrchovými materiálmi v triede Slimline Protection definovanej značkou Cygnett, ktorá ponúka určitú ochranu vážho iPhone 7 pred poškriabaním a poškodením pri bežných pádoch a otrasoch. Každá verzia disponuje kovovým rámom a diverzifikáciou použitých materiálov povrchovej úpravy od hliníku, cez silikón až po karbónové vlákna. UrbanShield ponúka obal pre každého, kto ocení štíhle a zároveň štýlové príslušenstvo k Vášmu iPhone 7 s pridanou úrovňou ochrany.

Kompatibilita
iPhone 7
iPhone 7 s aplikovanou ochranou displeja "RealCurve 3D" od spoločnosti Cygnett



CYGNETT
CY1968CPURB
848116014043

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Určenie
Pre smartfóny
Kompatibilné s
iPhone 7/8