Apple BeatsX Earphones - The Beats Decade Collection, Defiant Black-Red slúchadlá


96,04 €
s DPH

80.03 € bez DPH


Bezdrôtové slúchadlá BeatsX ti dokonale sadnú. Ich verný, čistý zvuk ťa vydrží na batérii sprevádzať celých 8 hodín. Päťminútovým dobitím v režime Fast Fuel získaš 2 hodiny počúvania. Poddajný kábel Flex-Form...
Dostupnosť: nie je skladom Kód:
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtové slúchadlá BeatsX ti dokonale sadnú. Ich verný, čistý zvuk ťa vydrží na batérii sprevádzať celých 8 hodín. Päťminútovým dobitím v režime Fast Fuel získaš 2 hodiny počúvania. Poddajný kábel Flex-Form sa dá pohodlne nosiť kľudne celý deň a ľahko sa zmotá do vrecka. A rôznymi koncovkami si slúchadlá prispôsobíš, aby ti sedeli ako uliate.

Ovládané čipom Apple W1
Úsporný čip Apple W1 zaručuje hladké nastavenie a prepínanie zariadení Apple a až 8 hodinovú výdrž batérie. Vďaka technológii Fast Fuel sa slúchadlá za päť minút dobijú na 2 hodiny počúvania.

Bezdrôt, ako má byť
BeatsX udržia tvoje tempo. Tieto elegantné, ľahké a kompaktné bezdrôtové slúchadlá ti dokonale sadnú. Ich nastavenie je okamžité - stačí ich zapnúť a podržať pri iPhone. Automaticky sa ti potom pripoja aj k Apple Watch, iPadu a Macu.

Buď v spojení. A vo svojom svete
Ovládačom RemoteTalk so zabudovaným mikrofónom môžeš vybaviť hovory, ovládať prehrávanie hudby, nastavovať hlasitosť a aktivovať Siri. Čip Apple W1 podporuje pripojenie cez Bluetooth Class 1, čo je špičková klasifikácia dosahu a sily signálu. BeatsX sa vďaka najlepšiemu výkonu vo svojej triede hladko synchronizujú s tvojimi zariadeniami. Muzika ťa tak bude celý deň pohodlne sprevádzať pri všetkom, čomu sa venuješ.

Zvuk, ktorý sa ti dostane pod kožu
Slúchadlá BeatsX ťa pohltia verným, čistým zvukom s optimalizovanou izoláciou hluku. Inovatívne akustické riešenie zaručuje čisté podanie výšok a neskreslené basy pre prirodzenú tonalitu v širokom spektre žánrov.

Sadnú ti
Nech ti slúchadlá BeatsX hrajú do uší, alebo visia okolo krku, sú parádne. Môžeš ich pohodlne nosiť kľudne celý deň. Poddajný kábel Flex-Form sa nezapletá a vďaka viacerým koncovkám si slúchadlá prispôsobíš, aby ti sedeli ako uliate. A keď ich nemáš v ušiach, plochý kábel s magnetickými nástavcami sa dá jednoducho zmotať do puzdra a pohodlne nosiť.

Technické špecifikácie:

Ostatné funkcie: Bluetooth, S ovládaním a mikrofónom, Ovládanie hlasitosti na kábli, Izolovanie hluku, Stereo Bluetooth
Prevedenie: do uší
Pripojenie: Bezdrôtové pripojenie
Kompatibilita s technológiou Bluetooth: Bluetooth 4.0
Batéria: Dobíjacia lithium-iontová

Obsah balenia:

- Slúchadlá BeatsX
- Koncovky do uší v štyroch veľkostiach
- Lightning / USB-A nabíjací kábel
- Stručná príručka
APPLE
190199414167

Tabuľka dát

Farba
Červená
Čierna
Typ slúchadiel
Štuple do uší
Použitie
Športové
Kategória
Apple slúchadlá
Model
Beats
Ovládanie hlasitosti
Áno
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Obsahujú mikrofón
Áno