4.67
  • 5
    2
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Scosche autonabijacka StrikeDrive s Lightning kablom a USB


22,20 €
s DPH

18.5 € bez DPH


StrikeDrive USB od americkej spoločnosti Scosche je čierna, malá a ultra kompaktná certifikovaná Lightning autonabíjačka s jedným voľným USB slotom navyše.Vďaka tejto rýchlej autonabíječce sa stočeným káblom s ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: I2C24A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

StrikeDrive USB od americkej spoločnosti Scosche je čierna, malá a ultra kompaktná certifikovaná Lightning autonabíjačka s jedným voľným USB slotom navyše.

Vďaka tejto rýchlej autonabíječce sa stočeným káblom s dĺžkou 91 cm sa Vám nemôže stať, že by sa Vám telefón sa zapnutnou navigáciou v aute vybíjal. Scosche StrikeDrive USB dobíja Vaše zariadenie 2 × 2,4A, čo je najväčší možný prúd, ktorým sú momentálne schopné nabíjačky napájať akékoľvek zariadenie. Optimalizované obvody nabíjania nespôsobí menej výkonným zariadením žiadnu škodu. Autonabíjačka má navyše zabudovanú ochranu proti skratu a prepólovaniu a spĺňa teda všetky zákonné a bezpečnostné normy pre Českú republiku.

Certifikovaný kábel s Lightning konektorom umožňuje nabíjanie ako zariadenie Apple s Lightning konektorom, tak aj zariadenie s akýmkoľvek iným konektorom podľa pripojeného kábla do voľného USB slotu. Technologické trendy sú náročné na napájanie, ale táto nabíjačka týmto trendom bohato stačí nielen výstupným prúdom, ale aj svojim nízkoprofilovým dizajnom, ktorému pripisuje firma Scosche tiež veľký význam.

Certifikácia: Produkty Scosche Lightning sú certifikované rovnakými alebo vyššími štandardmi spoločnosti Apple a sú navrhnuté pre prácu so všetkými najnovšími zariadeniami Apple. Upozorňujeme, že na trhu existuje niekoľko necertifikovaných káblov, ktoré nemusia fungovať správne a môžu aj Vaše zariadenie poškodiť.

Technické parametre:

- Typ: autonabíjačka
- Vstupné napätie: 12V
- Výstupné napätie: 5 V
- Výstupný prúd: 2 × 2,4A (12W)
SCOSCHE
I2C24A
33991042308

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Auto adaptéry