Samsung flipové púzdro pre Galaxy Alpha, zlaté


29,34 €
s DPH

24.45 € bez DPH


Zladené moderné farby.Flipové puzdro na telefón Galaxy ALPHA je k dispozícii v štyroch metalických farbách (čierna, biela, zlatá a strieborná), vďaka čomu si môžete vybrať farbu zodpovedajúcu vášmu jedinečnému štý...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: EF-FG850BFEGWW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Zladené moderné farby.
Flipové puzdro na telefón Galaxy ALPHA je k dispozícii v štyroch metalických farbách (čierna, biela, zlatá a strieborná), vďaka čomu si môžete vybrať farbu zodpovedajúcu vášmu jedinečnému štýlu. Tieto moderné a jednoduché metalické farby zvýraznia váš módny štýl.

Luxusný prémiový vzhľad kože.
Flipové puzdro na telefón Galaxy ALPHA sa vyznačuje sofistikovaným dizajnom s konceptom luxusného zápisníku z pravej kože a analógovým emotívnym vzhľadom. Ak sa dotknete puzdra, ucítite jeho mimoriadnu hodnotu a budete si vychutnávať čas, ktorý strávite jeho používaním.

Perfektný pocit z držania.
Flipové puzdro na telefón Galaxy ALPHA má mimoriadne tenký dizajn, vďaka ktorému pri jeho uchopení pocítite prekvapivé uspokojenie z dokonalého držania. Puzdro sa tiež veľmi ľahko používa - stačí sňať štandardné kryt batérie telefónu Galaxy ALPHA a nahradiť ho flipovým puzdrom.

Prémiový tenký dizajn.
Tenký dizajn púzdra zachováva príjemný pocit z držania tenkého tela telefónu Galaxy ALPHA a je zárukou vašej spokojnosti.

Automatické zapnutie a vypnutie displeja.
Pri otvorení a zatvorení flipového púzdra na telefón Galaxy ALPHA sa automaticky zapne alebo vypne displej.

Rozmery: 69,4 x 133,4 x 10,7 mm
Hmotnosť: 39,73 g
SAMSUNG
EF-FG850BFEGWW
8806086384322

Tabuľka dát

Farba
Zlatá
Určenie
Pre smartfóny