4.63
  • 5
    5
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

STELL SOS 1020 mechan.držiak monitoru DUAL


51,24 €
s DPH

42.7 € bez DPH


Už vás nemusí bolieť chrbát kvôli zlej polohe monitora. Sme držiaky Stell SOS 1020 a 1030 a zásadne vám zlepšíme pohodlie pri práci na počítači. Môžete si nás úplne ľubovoľne nastaviť. Natočíme sa, nakloníme sa a zm...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SOS1020
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Už vás nemusí bolieť chrbát kvôli zlej polohe monitora. Sme držiaky Stell SOS 1020 a 1030 a zásadne vám zlepšíme pohodlie pri práci na počítači. Môžete si nás úplne ľubovoľne nastaviť. Natočíme sa, nakloníme sa a zmeníme svoju výšku presne podľa vašich potrieb.
Pre tých z vás, ktorí využívajú k práci viaceré monitory, sú určené držiaky Stell SOS 1020 a SOS 1030. Z označenia je zrejmé, že držiak Stell SOS 1020 slúži na uchytenie až dvoch monitorov. Rovnako ako pri modeli určeného na držanie jedného monitoru, aj v prípade tohto typu môžete vďaka držiaku monitory nastaviť do požadovanej pozície, a zaistiť si tak ideálne pracovné podmienky.
Tento typ držiaku je vhodný napríklad do kancelárií, kde potrebujete prácu zdieľať s kolegami. Na jednom monitore tak môžete pracovať a cez druhý, ktorý veľmi ľahko natočíte na svojich spolupracovníkov, zdieľať svoju prácu. Ak sú pre vás aj dva monitory málo a k práci využívate napríklad ešte notebook, jednoduchým prepojením držiakov SOS 1030 a SAA 4000 si vytvoríte pracovný priestor, ktorý vám bude závidieť nejeden grafik, programátor či projektant. Držiak možno jednoducho prichytiť na hranu stola či do otvoru pracovnej dosky.

Mechanický držiak až 2 monitorov
Dostatočne pevný pre väčšinu monitorov
Až 360° rotácia, 180° natočenie a ± 45 ° sklopný uhol umožní nastaviť monitory do požadovanej pozície (zobrazenie landscape i portrét)
Uchytenie na hranu stola i do otvoru pracovnej dosky
Jednoduchý a funkčný káblový manažment vo forme káblových klipov

Držiak monitorov dual
Mechanický: fixácia polohy skrutkou
Min. uhlopriečka obrazovky: 13"
Max. uhlopriečka obrazovky: 27"
Sklon: +/- 45°
Natočenie: +/- 90°
Rotácia: 360°
Orientácia TV: landscape / portrét
Uchytenie: na hranu / do otvoru
Max. zaťaženie: 2 x 8 kg
VESA 75x75
VESA 100x100
Farba: Čierna
Materiál: Oceľ
"Poistka" proti vysadeniu
STEEL
SOS1020
8590669232437

Tabuľka dát

Určenie
Pre monitory