Roccat Siru - Cryptic Blue Desk Fitting Gaming Mousepad


18,70 €
s DPH

15.58 € bez DPH


Podložka pod myš Roccat Siru Pitch Black Desk Fitting Gaming Mousepad bola obdarená všetkými najnovšími Roccat technológiami. Špeciálne vytvorený povrch s vysokou klzavostou poskytuje totálnu kontrolu nad pohybom myši a umožnu...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ROC-13-071
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Podložka pod myš Roccat Siru Pitch Black Desk Fitting Gaming Mousepad bola obdarená všetkými najnovšími Roccat technológiami. Špeciálne vytvorený povrch s vysokou klzavostou poskytuje totálnu kontrolu nad pohybom myši a umožnuje presný pohyb až pri devastujúcich 16 800 DPI. Naucte sa zvládat skutocný pohybový extrém a stante sa titánom medzi hrácmi, ktorý nebudú môct uverit, aké reflexy ste schopní poskytnút.
Nie je to však len o rýchlosti, ale aj o presnosti, ktorú potrebujete. Vdaka ultratenkému prevedeniu máte kontakt priamo s pevnou plochou pod podložkou, a tým pádom v ruke úplnú istotu. K tomu pridajte protišmykový spodok a máte dokonale spolahlivú podložku, ktorá je vhodná na celé hodiny hrania. Vdaka optimálnej velkosti 340 x 240 x 0,45 mm je vhodná pre väcšinu stolov.

Podložka je navyše vyhotovená so špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá sa lahko cistí. Budte vždy pripravení!

Velkost - 340 x 240 x 0,45 mm
Optimalizovaný povrch s presným sledovaním a vysokou klzavostou, ktorý je schopný pracovat s myškami až po 16 800 DPI.
Extra tenké prevedenie, ktoré zabezpecuje priamy kontakt s pevnou plochou.
Lahko cistiaci povrch z kvalitných materiálov.
Špicková kompatibilita pre bezchybné fungovanie s optickými a laserovými myškami.

ROCCAT
ROC-13-071
4250288188563

Tabuľka dát

Typ
Podložka
Farba
Modrá