Roccat Taito XXL Size Shiny Black Gaming Mousepad


24,00 €
s DPH

20 € bez DPH


Podložka pod myš Roccat Taito Shiny Black Gaming Mousepad ponúka unikátny tepelne spracovaný Nano Matrix povrch, ktorý umožňuje maximálnu rýchlosť pohybu myši s optimálnou presnosťou vo všetkých smeroch, vďaka čomu môžet...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ROC-13-058
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Podložka pod myš Roccat Taito Shiny Black Gaming Mousepad ponúka unikátny tepelne spracovaný Nano Matrix povrch, ktorý umožňuje maximálnu rýchlosť pohybu myši s optimálnou presnosťou vo všetkých smeroch, vďaka čomu môžete svojim súperom pripraviť horúce chvíle v každej hre. A lesklý čierny povrch podložky Roccat Taito je nielen elegantný. Hladký povrch umožňuje dokonalé sledovanie pohybu myši s akýmkoľvek senzorom.

Textilné podložky pod myš so štandardnou štruktúrou tkaniny ponúkajú účinný pohyb iba v jednom smere. Podložka Roccat Taito je iná. Jej tepelne spracovaný Nano Matrix povrch poskytuje bleskovo rýchle kĺzanie na osiach X aj Y bez obmedzenia presnosti. Navyše pohyb na osi Y profituje z dodatočných vertikálnych stabilizačný vlastností povrchu Nano Matrix, čo znamená, že pohyb hore a dole je vždy rýchly a presný.

Nakoľko je k dispozícii v dvoch hrúbkach, znižuje Roccat Taito únavu rúk aj pri tých najdlhších herných sedeniach. Môžete si vybrať medzi hrúbkou podložky 3 mm, alebo 5 mm a tým najlepšie kompenzovať tlak na ruku počas hry. Dve hrúbky Roccat Taito Vám tiež umožňujú zvoliť si podložku, ktorá najlepšie vyhovuje Vášmu stolu. Každá hrúbka pevne priľnie na plochu a vyrovná všetky nerovnosti na stole, čo znamená neprerušovaný pohyb na každom povrchu.

Roccat Taito prichádza v troch veľkostiach (Mini-Size, Mid-Size a King-Size) takže si môžete vybrať veľkosť, ktorá sa najlepšie hodí na Váš stôl a ktorá najlepšie vyhovuje Vášmu hernému štýlu. Ak dávate prednosť nižšej citlivosti myši určite oceníte väčší priestor pre pohyb, zatiaľ čo pri vysokej citlivosti sú pre Vás vhodnejšie priestorovo úspornejšie veľkosti. Najmenšia podložka Roccat Taito Mini-Size meria 265 x 210 mm, Mid-Size model 400 x 320 mm a King-Size verzia ponúka veľkorysú hraciu plochu 455 x 370 mm.

Pogumovaná nekĺzavá spodná strana podložky Roccat Taito poskytuje stabilitu aj pri tých najhektickejších herných situáciách. Roccat Taito sa nepohne dokonca ani vtedy, ak sa pokúsite o jej presunutie dlaňou. Podložka je navrhnutá pre veľmi aktívnu hru, čo znamená mimoriadne robustnú konštrukciu pre dlhú hernú životnosť.

Tepelne spracovaný Nano Matrix povrch poskytuje menšie trenie, čo znamená, že pohyby myši je sotva počuť. Ani neďaleko sediaci LAN oponenti nebudú počuť kedy zaútočíte.

Roccat beta tester profesionáli podrobili Roccat Taito množstvu testov a podložka úspešne obstála u myší až po hodnotu 8000 dpi.

Tepelne spracovaný Nano Matrix povrchu pre rýchly, presný a tichý pohyb myši
Nekĺzavý pogumovaný podklad zabezpečuje, že podložka sa nepohne ani počas vypätých herných situácií
Navrhnutá ako odolná podložka pre dlhú životnosť aj pri extrémnom hraní
Tri veľkosti umožňujú zvoliť si tú ideálny pre Vás stôl a nastavenie citlivosti myši
Dve hrúbky (3 mm a 5 mm) Vám umožňujú zvoliť si vhodnú podložku pre Váš herný štýl

Rozmery: 900 x 330 mm
Hrúbka: 3 mm

Testovaná a plne kompatibilná s myškami:

Roccat Kone [+]
Roccat Kova [+]
Roccat Pyra
Razer Abyssus
Razer Deathadder
Razer Diamondback
Razer Imperator
Razer Lachesis
Razer Mamba
Razer Naga
Microsoft Intellimouse 3.0/1.1
Microsoft Sidewinder
Logitech MX Series
Logitech G Series
Steel Series Ikari
Steel Series Kinzu
ROCCAT
ROC-13-058
4250288186767