1stCOOL RAINBOW 2 EVO, skrinka ATX 1x ARGB LED fan, USB3.0, čierna


44,29 €
s DPH

36.9 € bez DPH


Inovovaná RAINBOW EVO séria je už v základnom prevedení vybavená adresovateľným RGB podsvietením na čelnom paneli a osadený je minimálne jeden ARGB ventilátor (podľa modelu)Riadenie podsvietenia je možné prostredníctvom...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ML-RAINBOW2-AU-USB3-EV
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Inovovaná RAINBOW EVO séria je už v základnom prevedení vybavená adresovateľným RGB podsvietením na čelnom paneli a osadený je minimálne jeden ARGB ventilátor (podľa modelu)
Riadenie podsvietenia je možné prostredníctvom tlačidla na čelnom paneli tak aj priamo z PC po pripojení na ARGB 3-pin konektor na základnej doske.
RAINBOW séria sa vyznačuje moderne riešenou skrinkou RGB LED prvkami a s umiestnením zdroja v samostatnom oddelenom priestore na spodnej strane skeletu.
Ideálne riešenie prúdenie vzduchu zaisťuje chladenie jednotlivých komponentov s možnosťou osadenia až deviatich ventilátorov. V neposlednom rade zaujme bočnicou z temperovaného skla.
Skrine sú schopné pojať akúkoľvek dosku ITX, micro ATX i ATX formátu. Vďaka dostatočnej hĺbke i kvalitné výkonné VGA. Preto sú vhodné nielen pre stavbu bežných staníc, ale aj výkonných herných PC.

Vlastnosti:

RGB LED podsvietenie na paneli (možno ovládať pomocou tlačidla na čelnom paneli, alebo základnou doskou)

2 * 3.5 "HDD pozície

2 * 2.5 "SSD pozície

3 * USB (1 * USB 3.0) + HD audio,

3 * 12cm fan vpredu (voliteľne)

2 * 12cm fan v hornom kryte (voliteľne)

2 * 12cm fan tunel zdroja (voliteľne)

1 * 12cm vzadu (osadený ARGB, možno ovládať pomocou tlačidla na čelnom paneli, alebo základnou doskou)

Transparentné sklenenom bočnice (tvrdené temperované sklo)

Veľkosť skrine: hĺbka 350mm (385mm vrátane panelu) * šírka 180mm (190mm vrátane prelisu na bočnom kryte) * výška 413mm (422mm vrátane nožičiek)

Dĺžka VGA karty až 330mm

Výška chladiča až 150mm

Vodné chladenie 120, 240mm (podľa použitých komponentov)
1STCOOL
ML-RAINBOW2-AU-USB3-EV
8594192890737

Tabuľka dát

Formát
ATX
Použitie
Herná

Súvisiace produkty 7

Zdroj 350W 1stCOOL ECONOMIC 350 EVO, bulk

Cena 26,39 €
skladom
Značka 1stCOOL prináša kvalitný 350W ATX zdroj s 12cm tichým ventilátorom. Vhodný pre pracovné stanice, alebo multimediálne domáce počítače. Samozrejmosťou je OLP / OVP / SCP zabezpečenie proti preťaženiu,...