1stCOOL RAINBOW 1 EVO skrinka ATX, 1x ARGB LED fan, USB3.0, čierna


44,24 €
s DPH

36.87 € bez DPH


Inovovaná RAINBOW EVO séria je už v základnom prevedení vybavená adresovateľným RGB podsvietením na čelnom paneli a osadený je minimálne jeden ARGB ventilátor (podľa modelu)Riadenie podsvietenia je možné prostredníctvom...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ML-RAINBOW1-AU-USB3-EV
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Inovovaná RAINBOW EVO séria je už v základnom prevedení vybavená adresovateľným RGB podsvietením na čelnom paneli a osadený je minimálne jeden ARGB ventilátor (podľa modelu)
Riadenie podsvietenia je možné prostredníctvom tlačidla na čelnom paneli tak aj priamo z PC po pripojení na ARGB 3-pin konektor na základnej doske.
RAINBOW séria sa vyznačuje moderne riešenou skrinkou RGB LED prvkami a s umiestnením zdroja v samostatnom oddelenom priestore na spodnej strane skeletu.
Ideálne riešenie prúdenie vzduchu zaisťuje chladenie jednotlivých komponentov s možnosťou osadenia až deviatich ventilátorov. V neposlednom rade zaujme bočnicou z temperovaného skla.
Skrine sú schopné pojať akúkoľvek dosku ITX, micro ATX i ATX formátu. Vďaka dostatočnej hĺbke i kvalitné výkonné VGA. Preto sú vhodné nielen pre stavbu bežných staníc, ale aj výkonných herných PC.

Vlastnosti:

Formát: ATX

2 * 3.5" HDD pozície

2 * 2.5" SSD pozície

1* USB3.0 + 2* USB2.0 + HD audio,

3 * 12cm fan vpredu (voliteľne)

2 * 12cm fan v hornom kryte (voliteľne)

1 * 12cm vzadu (osadený ARGB, možno ovládať pomocou tlačidla na čelnom paneli, alebo základnou doskou)

2 * 12cm fan tunel zdroja (voliteľne)

Transparentná bočnica z temperovaného skla odolná voči poškriabaniu

Veľkosť skrine: hĺbka 350mm (385mm vrátane panelu) * šírka 180mm (190mm vrátane prelisu na bočnom kryte) * výška 413mm (422mm vrátane nožičiek)

Dĺžka VGA karty: do 330mm

Výška chladiča CPU: do 150mm

Vodné chladenie: 120/240mm podlľa použitých komponentov
1STCOOL
ML-RAINBOW1-AU-USB3-EV
8594192890553

Tabuľka dát

Formát
ATX
Použitie
Herná