PS4 - Crash Bandicoot 4 It´s about time


66,24 €
s DPH

55.2 € bez DPH


Crash Bandicoot se vrací v plnohodnotném novém díle. Zahrajeme si nejen za Crashe, ale i za Coco a poprvé i za Dr. Cortexe! Krom toho nás čekají nové schopnosti, nové dimenze a samozřejmě parádní bossáci. Zločineckým esům...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 5030917290954
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Crash Bandicoot se vrací v plnohodnotném novém díle. Zahrajeme si nejen za Crashe, ale i za Coco a poprvé i za Dr. Cortexe! Krom toho nás čekají nové schopnosti, nové dimenze a samozřejmě parádní bossáci. Zločineckým esům Neo Cortex a Dr. Nefarious Tropy se konečně podařilo uniknout z jejich interdimenzionálního žaláře, avšak se jim při útěku povedlo narušit tenkou hranici času a prostoru. Na Crashe a Coco tak čeká nelehký úkol vše napravit a zachránit svět tím, že znovu spojí čtyři kvantové masky a ohnou pravidla reality!
ACTIVISION
5030917290954
5030917290954

Tabuľka dát

Záruka
24"
Herní provedení
Ano