ColorWay Stlačený vzduch ColorWay - 300ml


7,54 €
s DPH

6.28 € bez DPH


Stlačený vzduch ColorWay v kompaktnej nádobe je dizajnovaný pre rýchle a efektívne čistenie ťažko dostupných miest. Neodstraňuje len prach, ale taktiež špinu a mikroskopické zvyšky. Predlžovacia trubička sa dostane do ostr?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CW-3330


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Stlačený vzduch ColorWay v kompaktnej nádobe je dizajnovaný pre rýchle a efektívne čistenie ťažko dostupných miest. Neodstraňuje len prach, ale taktiež špinu a mikroskopické zvyšky. Predlžovacia trubička sa dostane do ostrých hrán a štrbín. Nezanecháva žiadne stopy po aplikácii. Tento univerzálny čistiaci pomocník je ideálny na domáce či kancelárske použitie. Produkt spĺňa európsky štandard kvality.

Stlačený vzduch ColorWay je určený pre čistenie klávesníc, tlačiarní, počítačov, mobilov a inej kancelárskej alebo domácej techniky. Vďaka tomuto produktu vyčistíte ťažko prístupné miesta a malé predmety. Čistenie sa uskutoční krátkym stlačením tlačidla. Nádoba by sa pri použití nemala nakláňať o viac ako 30 stupňov.

Balenie obsahuje:
Hliníková nádoba so stlačeným vzduchom 300ml – 1ks
Predlžovacia trubička
Zloženie plynu: Propán bután (PB 4,2T)
COLORWAY
CW-3330
4823108602381

Tabuľka dát

Určenie
Univerzálne
Typ čističa
Sprej