4.73
  • 5
    32
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

SanDisk SDXC 64 GB Ultra (100 MB/s Class 10 UHS-I)


15,09 €
s DPH

12.57 € bez DPH


Technológia pamäťovej karty:SecureDigital eXtended Capacity (SD XC); Kapacita (v GB):64
Dostupnosť: skladom > 32 ks Kód: SDSDUNR-064G-GN3IN
Predpokladaný dátum expedície: 28.03.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Pamäťová karta Ultra SDHC/SDXC

Dvakrát rýchlejšie ako bežné karty sDHC/SDXC
S pamäťovými kartami SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I môžete ukladať tony fotografií a videí v rozlíšení Full HD - a rýchlo ich prenášať do počítača. Tieto pamäťové karty sú ideálne pre malé a stredne veľké kompaktné digitálne fotoaparáty a videokamery, ponúkajú rýchlosť čítania až 80 MB/s1 a sú dvakrát rýchlejšie ako bežné karty SDHC, čo umožňuje rýchle snímanie obrázkov a prenos súborov. Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I majú kapacitu až 128 GB a sú odolné voči vode, extrémnym teplotám, röntgenovému žiareniu a nárazom. Na lepšiu orientáciu majú štítok, na ktorý môžete napísať, čo je na karte zaznamenané.

Ideálne na nahrávanie v rozlíšení Full HD
Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I sú zaradené do rýchlostnej triedy 10 na nahrávanie videa v rozlíšení Full HD (1 080p). Vychutnajte si plynulé nahrávanie videa, či už natáčate rodinné stretnutie, športový zápas alebo školské predstavenie.

Až 128 GB úložného priestoru
Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I sa dodávajú s kapacitou až 128 GB, takže môžete urobiť veľa fotografií a videí, kým budete musieť kartu vymeniť alebo presunúť súbory do počítača.

Odolná konštrukcia do extrémnych podmienok
Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I odolávajú nárazom, teplotným výkyvom, vode a röntgenovému žiareniu, takže sa môžete vydať na dobrodružnú cestu bez obáv zo straty pamäťovej karty.

Kompatibilita a záruka
Pamäťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I sú kompatibilné so zariadeniami podporujúcimi formáty SDHC/SDXC a SDHC-I/SDXC-I UHS-I. Vzťahuje sa na ne 10-ročná obmedzená záruka.

TECHNICKÉ PARAMETRE

Kapacita 64 GB
Kompatibilita Kompatibilita so zariadeniami SDHC/SDXC a SDHC-I/SDXC-I
rozmery (D X Š X V) 2.17 x 23.91 x 31.92 mm
rýchlosť sekvenčného čítania do 80 MB/s
záruka 10 rokov s obmedzenou platnosťou

.

SANDISK
SDSDUNR-064G-GN3IN
619659185282

Tabuľka dát

Kapacita (v GB)
64