4.63
  • 5
    5
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Karta ADATA SDXC 512GB Premier Pro UHS-I U3 Class 10 (R:95/W:60 MB/s)


70,09 €
s DPH

58.41 € bez DPH


Technológia pamäťovej karty:SecureDigital eXtended Capacity (SD XC); Kapacita (v GB):512
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ASDX512GUI3V30S-R


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Séria pamäťových kariet SDXC UHS-I U3 Premier Pro poskytuje vyšší výkon s rýchlosťou čítania/zápisu až 100/80 MB/s, čo umožňuje zachytávať snímky a videá vo vysokom rozlíšení vrátane sériového snímania. Sú klasifikované ako V30 (Video Speed Class) a podporujú nahrávanie videa v rozlíšení Ultra HD 4K. Pamäťové karty Premier Pro SDXC UHS-I U3 s pevnou viacbodovou ochranou sú odolnou a spoľahlivou voľbou profesionálnych fotografov a nadšencov na zachytenie každého fantastického okamihu s maximálnou presnosťou.

Špecifikácie profesionálnej triedy Next Gen

Pamäťové karty Premier Pro SDXC UHS-I U3 sú vhodné pre špičkové digitálne zrkadlovky, fotoaparáty D-SLR a digitálne fotoaparáty s rozlíšením 4K a umožňujú profesionálnym fotografom a nadšencom čo najlepšie zachytiť tie najživšie a nezabudnuteľné snímky.

Najlepšia voľba pre nahrávanie videa s vysokým rozlíšením

Špecifikácie karty Premier Pro SDXC UHS-I U3 podporujú nahrávanie videa vo vysokom rozlíšení Full HD a 4K Ultra HD, čo umožňuje elegantne zachytiť každý pozoruhodný okamih bez oneskorenia alebo zníženia výkonu.

V30 kvalifikovaný na profesionálne nahrávanie videa

Rýchlosť čítania/zápisu kariet Premier Pro SDXC UHS-I U3 je až 100/80 MB za sekundu, čo skracuje čas úpravy a nahrávania súborov a vďaka vynikajúcemu výkonu podporuje režimy sériového snímania. Karty spĺňajú špecifikácie V30 (Video Speed Class), čo znamená, že môžu nahrávať až 30 MB videa za sekundu. To je viac než dosť na nahrávanie videí v rozlíšení Ultra HD 4K, ktoré sú vhodné najmä pre profesionálnych fotografov.

Veľká úložná kapacita

Karty Premier Pro SDXC UHS-I U3 s kapacitou až 512 GB umožňujú používateľom ukladať tisíce fotografií a hodiny videa vo Full HD. Či už pracujete na sériovom fotografovaní, alebo nahrávate neprerušované video, séria pamäťových kariet Premier Pro vám umožní sústrediť sa na danú úlohu bez obáv, že vás vyčerpanie úložiska vyruší.

Úplná ochrana pre vysokú odolnosť

Pamäťové karty Premier Pro SDXC UHS-I U3 sú vybavené vstavaným prepínačom ochrany proti zápisu a funkciou automatickej opravy chýb (ECC). Prešli prísnymi testami odolnosti voči vode, nárazom, röntgenovým lúčom, antistatickým testom a testom extrémnych teplôt, čo zaručuje ich robustnú odolnosť.


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Kapacita 512 GB
Štandard SD 5.0
Rozmery (D x Š x V) 24 x 32 x 2.1 mm
Hmotnosť 2g
Pracovné napätie 2.7V - 3.6V
R/W Výkonnosť do 100/80 MB/s*
Certifikáty FCC, CE, VCCI, CTICK, EAC
Záruka Životnosť
Trieda rýchlosti Rýchlosť UHS: Trieda 3
Rýchlostná trieda: Trieda 10
Rýchlostná trieda videa: V30
Kompatibilita Digitálna zrkadlovka / Full HD videokamera / 3D Full HD videokamera
Prevádzková teplota -25°C - 85°C
Poznámka * Rýchlosť čítania/zápisu vychádza z interného testovania ADATA; výkon môže byť nižší v závislosti od hostiteľského zariadenia.

.

ADATA
ASDX512GUI3V30S-R
4713218468055

Tabuľka dát

Kapacita (v GB)
512