4.6
  • 5
    44
  • 4
    9
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    3

Karta VERBATIM MicroSDXC 64GB Pro, U3 + adaptér


13,80 €
s DPH

11.5 € bez DPH


Technológia pamäťovej karty:Micro SecureDigital eXtended Capacity (Micro SDXC); Kapacita (v GB):64
Dostupnosť: skladom > 40 ks Kód: 47042
Predpokladaný dátum expedície: 17.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Pamäťové karty Verbatim Pro U3 Micro SDHC/SDXC Pamäťové karty microSD Verbatim Pro poskytujú akčným fotoaparátom, kamerám, smartfónom a tabletom výkon na úrovni profesionálov. Hodnotenie UHS Speed Class 3 (U3) znamená, že môžete snímať videá v rozlíšení 4k ultra HD a Full HD a potom ich rýchlo prenášať do počítača na prezeranie a úpravu. Kompatibilný s akýmkoľvek zariadením so slotom na pamäťovú kartu SDHC/SDXC*. Pamäťové karty Verbatim Pro microSD sú vodotesné a nárazuvzdorné. adaptér microSD na SD je súčasťou balenia. Rýchlosť čítania: až 90 MB/s.** Rýchlosť zápisu: až 45 MB/s.** Vhodný na snímanie videa v rozlíšení 4k ultra HD * Vyžaduje sa hostiteľské zariadenie kompatibilné so štandardom SDXC ** Vyžaduje sa zariadenie kompatibilné so štandardom UHS-1, skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od hostiteľského zariadenia, rozhrania a podmienok používania Rozmery produktu: 11 mm x 15 mm x 1.0 mm (D x Š x V) (len microSD) Hmotnosť produktu: 1.6 gramov (microSD+adaptér) Kapacita: 64 GB Systémové požiadavky: Kompatibilný so smartfónmi, tabletmi, mobilnými telefónmi a inými zariadeniami kompatibilnými s microSDHC/SDXC.
VERBATIM
47042
023942470427

Tabuľka dát

Záruka
24 Doživotní
Technológia pamäťovej karty
Micro SecureDigital eXtended Capacity (Micro SDXC)
Kapacita (v GB)
64