5
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP Toner Cartridge for HP LaserJet 24xx (up to 10,000 pages)


235,68 €
s DPH

196.4 € bez DPH


PrehľadVyužite povestnú kvalitu a spoľahlivosť tlače HP LaserJet s originálnymi tonerovými kazetami HP 11 LaserJet. Technológia HP Smart Printing1 a vylepšené zloženie mikrojemného tonera umožňujú jednoduchú, ostrú...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: Q6511X
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Využite povestnú kvalitu a spoľahlivosť tlače HP LaserJet s originálnymi tonerovými kazetami HP 11 LaserJet. Technológia HP Smart Printing1 a vylepšené zloženie mikrojemného tonera umožňujú jednoduchú, ostrú, profesionálnu a cenovo výhodnú tlač.

Funkcie

Dosiahnite skutočnú kvalitu tlače HP LaserJet s mikrojemným tonerom so špeciálnym zložením a technológiou čiernej originálnej tonerovej kazety v HP 11 Laserjet. Spoločnosť HP poskytuje ostrý čierny text a profesionálne výsledky počas celej životnosti kazety.
Pracujte šikovne. Technológia HP Smart Printing2 vykonáva automatické úpravy nastavení na optimalizáciu kvality tlače a zvýšenie spoľahlivosti. Cenovo výhodná tonerová kazeta HP 11 poskytuje spoľahlivú prevádzku na minimalizáciu zásahov používateľa a zvýšenie produktivity.
Využite bezproblémovú tlač s nenáročnou údržbou. Technológia HP Smart2 v tonerovej kazete a vo vašej tlačiarni umožňuje jednoduchú inštaláciu a údržbu spotrebného materiálu HP. V prípade nízkej alebo prázdnej náplne kazety dostanete automatické upozornenie. Využite pohodlné online objednávanie.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (čiernobiela)
12 000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť na základe normy ISO/IEC 19752. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 32,5 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
388 × 165 × 327 mm
Hmotnosť balenia
2,3 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že sa v ňom nevyskytujú chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
Q6511X
829160126234

Tabuľka dát

Výťažnosť strán
10000