4.74
  • 5
    48
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

HP toner purpurový HP305A /vyťaženosť cca 2600str/


139,28 €
s DPH

116.07 € bez DPH


PrehľadPurpurová tonerová kazeta HP 305A LaserJet dodá dokumentom a marketingovým materiálom profesionálny vzhľad Neplytvajte časom ani spotrebným materiálom a zachovajte si produktivitu. Tieto kazety sú navrhnuté špeciálne pre tlač...
Dostupnosť: skladom Kód: CE413A
Predpokladaný dátum expedície: 19.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Purpurová tonerová kazeta HP 305A LaserJet dodá dokumentom a marketingovým materiálom profesionálny vzhľad Neplytvajte časom ani spotrebným materiálom a zachovajte si produktivitu. Tieto kazety sú navrhnuté špeciálne pre tlačiareň HP LaserJet Pro.

Funkcie

Urobte profesionálny dojem tlačou nádherných farebných a čiernobielych dokumentov a marketingových materiálov. Lesk originálnych tonerov HP LaserJet umožňuje tlač grafiky a obrázkov vo fotografickej kvalite. Získate tak výsledky podnikateľskej kvality na širokej škále papierov pre laserovú tlač.
Udržiavajte nízke náklady na tlač a zachovajte si produktivitu. Originálne tonerové kazety HP LaserJet umožňujú neprerušovanú tlač stabilnej kvality. Kazety sú navrhnuté na výnimočnú spoľahlivosť, čím sa znižuje tvorba odpadu a nákladné omeškania.
Keď je čas nainštalovať novú kazetu, môžete veriť, že dizajn kazety HP typu všetko-v-jednom urýchli a uľahčí výmenu kazety. Recyklujte svoje staré tlačové kazety prostredníctvom programu HP Planet Partners.1

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Purpurová
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (farebné)
2600 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť kombinovanej azúrovej, žltej a purpurovej na základe normy ISO/IEC 19798. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 25 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
385 x 109 x 125 mm
Hmotnosť balenia
0,9 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Záruka HP Premium Protection. Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že neobsahuje chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
CE413A
884962772386

Tabuľka dát

Farba toneru
Purpurová
Výťažnosť strán
2600