5
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP Toner Cartridge Cyan for CLJ 3800, up to 6,000 pages


196,99 €
s DPH

164.16 € bez DPH


PrehľadRýchle, jednoduché, brilantné výsledky – nový toner HP ColorSphere prispôsobený tlačovému systému na optimalizáciu kvality a spoľahlivosti. Bezproblémová tlač fotografickej kvality jednoduchým spôsobom – ste produktívnejší, a...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: Q7581A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Rýchle, jednoduché, brilantné výsledky – nový toner HP ColorSphere prispôsobený tlačovému systému na optimalizáciu kvality a spoľahlivosti. Bezproblémová tlač fotografickej kvality jednoduchým spôsobom – ste produktívnejší, a to je skutočná hodnota.

Funkcie

Špičková technológia s novým tonerom HP ColorSphere sa vyrovná brilantnosti vašich nápadov. Vysoký lesk je zárukou výraznej čiernej a dynamického rozsahu jasných, žiarivých farieb pre firemnú tlač vo fotografickej kvalite, ktorá vdýchne život vašim myšlienkam.
Rýchlosť, jednoduchosť, vyššia produktivita – toner HP ColorSphere umožňuje rýchlu tlač vysokej kvality. Technológia HP Smart1 v spotrebnom materiáli HP spolupracuje s tlačiarňou a spája spotrebný materiál do jednej objednávky. Predajcu si vyberáte sami a objednávate online.2
Technológia HP Smart1 je dokonale prispôsobená jedinečným vlastnostiam nového tonera HP ColorSphere a umožňuje originálnym tonerovým kazetám HP a tlačiarni vykonávať úpravu nastavení, ktoré optimalizujú kvalitu tlače a spoľahlivosť.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Azúrová
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (farebné)
6000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť kombinovanej azúrovej, žltej a purpurovej na základe normy ISO/IEC 19798. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
10 až 27 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
430 x 120 x 205 mm
Hmotnosť balenia
1,5 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že sa v ňom nevyskytujú chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
Q7581A
829160697406

Tabuľka dát

Farba toneru
Azurová
Výťažnosť strán
6000