4.43
  • 5
    6
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

HP Toner Cartridge for HP LaserJet 2300 (appx. 6000 pages)


160,08 €
s DPH

133.4 € bez DPH


PrehľadTlačové kazety HP LaserJet radu Q2610 s technológiou tlače Smart Printing Technology 1 sú špeciálne navrhnuté pre tlačiarne radu HP LaserJet 2300. Sú spoľahlivé a jednoducho sa používajú, prinášajú výnimo?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: Q2610A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Tlačové kazety HP LaserJet radu Q2610 s technológiou tlače Smart Printing Technology 1 sú špeciálne navrhnuté pre tlačiarne radu HP LaserJet 2300. Sú spoľahlivé a jednoducho sa používajú, prinášajú výnimočnú kvalitu výtlačkov a efektívnu správu spotrebného materiálu.

Funkcie

Zdokonalené zloženie tonera tlačových kaziet HP LaserJet série Q2610 a jeho presné umiestnenie poskytuje stále vynikajúcu kvalitu výtlačku s extra ostrým čiernym textom, jemnými škálami šedej a jemnými detailmi vo fotografiách a grafike.
Tonerové kazety HP LaserJet predstavujú základný prvok spoľahlivej tlače HP a sú navrhnuté tak, aby poskytovali profesionálne výsledky pri každej tlači. Vďaka tomuto spotrebnému materiálu môžu pracovné skupiny počítať so spoľahlivým výkonom a s presnými výsledkami pri každej tlači.
Technológia spotrebného materiálu HP Smart Printing umožňuje veľmi jednoduché objednávanie, inštaláciu, správu a údržbu tonerových kaziet HP LaserJet. Tento spotrebný materiál predstavuje pridanú mieru kontroly a pohodlia pre všetkých v kancelárii.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (čiernobiela)
6000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť na základe normy ISO/IEC 19752. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 32,5 °C
Rozsah skladovacích teplôt
- 20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
Relatívna vlhkosť 10 až 90 %

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
390 x 190 x 247 mm
Hmotnosť balenia
1,6 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že sa v ňom nevyskytujú chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
Q2610A
808736396318

Tabuľka dát

Výťažnosť strán
6000