4.76
  • 5
    34
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

HP toner yellow HP126 (1.000str)


69,48 €
s DPH

57.9 € bez DPH


PrehľadTlačový spotrebný materiál HP 126 LaserJet tlačí bohaté textové dokumenty a marketingové materiály. Tento lesklý toner poskytuje fotografickú kvalitu grafiky a obrázkov. Urobte profesionálny dojem - získajte výsledky podnikov...
Dostupnosť: skladom Kód: CE312A
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Tlačový spotrebný materiál HP 126 LaserJet tlačí bohaté textové dokumenty a marketingové materiály. Tento lesklý toner poskytuje fotografickú kvalitu grafiky a obrázkov. Urobte profesionálny dojem - získajte výsledky podnikovej tlače na širokej škále laserových papierov.

Funkcie

Urobte profesionálny dojem tlačou nádherných farebných dokumentov a marketingových materiálov. Tento lesklý toner poskytuje fotografickú kvalitu grafiky a obrázkov. Získajte výsledky podnikovej tlače na širokej škále laserových papierov.
Spoľahnite sa na spoľahlivú tlač a vysokokvalitné výsledky aj pri náročných okolitých podmienkach. Vyberte si kazety, špeciálne navrhnuté pre prácu s vašou tlačiarňou a vyhnite sa otravnému opakovaniu tlače, vyhadzovaniu spotrebného materiálu a drahým čakaniam.
Nakupujte spotrebný materiál bez ťažkostí s HP SureSupply1. Keď je čas nainštalovať novú kazetu, môžete veriť, že dizajn kazety HP urýchli a uľahčí výmenu kazety. Recyklujte staré tonerové kazety prostredníctvom programu HP Planet Partners2.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Žltá
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (farebné)
1000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť kombinovanej azúrovej, žltej a purpurovej na základe normy ISO/IEC 19798. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
10 až 32,5 oC
Rozsah skladovacích teplôt
0 až 35 °C
Skladovacia vlhkosť
od 35 do 85% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
363 x 83 x 86 mm
Hmotnosť balenia
0,50 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Záruka HP Premium Protection. Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že neobsahuje chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
CE312A
884962161142

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ produktu spotrebného materiálu
Farebná cartridge / toner / páska
Technológia tlače
Laserová