4.58
  • 5
    35
  • 4
    15
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Toner HP 651A black


198,32 €
s DPH

165.27 € bez DPH


PrehľadČierne tonerové kazety HP 651A udržia produktivitu vášho podniku na vysokej úrovni. Vyhnite sa stratenému času a spotrebnému materiálu so spoľahlivou, originálnou tonerovou kazetou HP, navrhnutou pre častú tlač e-mailov, konc...
Dostupnosť: skladom Kód: CE340A
Predpokladaný dátum expedície: 22.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Čierne tonerové kazety HP 651A udržia produktivitu vášho podniku na vysokej úrovni. Vyhnite sa stratenému času a spotrebnému materiálu so spoľahlivou, originálnou tonerovou kazetou HP, navrhnutou pre častú tlač e-mailov, konceptov a dokumentov s ostrým čiernym textom.

Funkcie

Vytvárajte dokumenty s ostrým čiernym textom Originálne tonerové kazety HP poskytujú konzistentné špičkové výsledky na širokej škále laserových papierov navrhnutých pre profesionálnu kancelársku tlač.
Udržiavajte nízke náklady na tlač a zachovajte si produktivitu. Originálne farebné tonerové kazety HP LaserJet umožňujú neprerušovanú tlač stabilnej kvality. Predchádzajte nadmernej spotrebe materiálu a nákladným prestojom s kazetami, ktoré boli navrhnuté na vynikajúcu spoľahlivosť.
Inteligentné funkcie zabudované do originálnych tonerových kaziet HP umožňujú jednoduché sledovanie používania kazety a objednávanie. Automatické odstránenie tesnenia zjednodušuje a urýchľuje inštaláciu. Využite jednoduchú recykláciu – kazety vrátené prostredníctvom programu HP Planet Partners sú zodpovedne recyklované.2

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (čiernobiela)
13 500 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť na základe normy ISO/IEC 19798. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 27 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
od 10 do 95 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
492 x 188 x 225 mm
Hmotnosť balenia
2,72 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Záruka HP Premium Protection. Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že neobsahuje chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou
HEWLETT PACKARD
CE340A
886111121328

Tabuľka dát

Farba toneru
Čierna