HP color LaserJet 3500/3700 220V Fuser


114,14 €
s DPH

95.12 € bez DPH


PrehľadSpotrebný materiál HP LaserJet spolupracuje s tlačiarňou pre jednoduchú, cenovo výhodnú a spoľahlivú farebnú tlač vysokej kvality. Zdokonalený elektrofotografický proces poskytuje širokú škálu sýtych farieb a ostrý text na rô...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: Q3656A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Spotrebný materiál HP LaserJet spolupracuje s tlačiarňou pre jednoduchú, cenovo výhodnú a spoľahlivú farebnú tlač vysokej kvality. Zdokonalený elektrofotografický proces poskytuje širokú škálu sýtych farieb a ostrý text na rôzne papiere.

Funkcie

Spotrebný materiál HP LaserJet a tlačiareň používajú zlepšený elektro-fotografický proces, aby udržali presnú farbu aj za extrémnych podmienok. Zdokonalené zloženie toneru poskytuje širokú škálu žiarivých farieb a ostrý text pre profesionálne výsledky.
Spotrebný materiál HP Color LaserJet a tlačiareň boli navrhnuté spoločne. Takýto nízkonákladový tlačový systém ponúka spoľahlivú a efektívnu prevádzku s minimálnymi zásahmi užívateľa a údržbou, čo šetrí čas a zvyšuje produktivitu.
Spotrebný materiál HP je súčasťou tlačového systému určeného na účinnú, rýchlu údržbu a jednoduchú inštaláciu bez použitia príručky. Keď toner klesne na minimum, technológia Smart 1 vás včas upozorní na výmenu kazety.

Špecifikácie

Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (farebné)
60 000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Výťažnosť farebných tlačiarní HP LaserJet 3550 a 3700 až 75 000 strán.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 25°C
Rozsah skladovacích teplôt
–20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
388 × 562 × 358 mm

Čo obsahuje balenie

Záruka

Záruka HP Premium Protection. Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že neobsahuje chyby materiálu a spracovania, kým sa na ovládacom paneli tlačiarne nerozsvieti indikátor konca životnosti.
HEWLETT PACKARD
Q3656A
808736549943

Tabuľka dát

Výrobca (spotrebný materiál)
HP
Druh (spotrebný materiál)
Zapékací jednotka