4.75
  • 5
    6
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Kodak Zink - fotografický papier 2x3 20 balení


19,68 €
s DPH

16.4 € bez DPH


Tlačové technológie:ZINK; Typ produktu spotrebného materiálu:Photo cartridge
Dostupnosť: nie je skladom Kód: RODZ2X320


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Vďaka fotografickému papieru Kodak Zink 2x3" prémiovej kvality je každý okamih farebný a nezabudnuteľný, s nádhernými a brilantnými detailmi. Každý obrázok sa môže pochváliť pozoruhodnou farebnou integritou, ktorá je ideálna na tlač fotografií zhotovených smartfónom alebo zo sociálnych sietí, ako sú Facebook, Instagram, Snapchat a Twitter.

Fotografický papier Kodak Zink eliminuje potrebu drahého filmu, ako aj zbytočne drahých tlačových kaziet, atramentov a tonerov. Patentovaná technológia Zero Ink spoločnosti Zink Imaging je prirodzené riešenie tlače, ktoré sa jednoducho vloží do fotoaparátu Kodak Smile alebo fototlačiarne a vytlačí sa v jednom kroku. Vyhnite sa tmavej komore a procesu vyvolávania a vychutnajte si okamžité výtlačky.

Fotografický papier Kodak Zink je ošetrený lesklou ochrannou polymérovou vrstvou, ktorá je odolná voči vode, roztrhnutiu, rozmazaniu a šmuhám a je suchá na dotyk ihneď po vytlačení. Odlúpnutím zadnej strany odhalíte samolepiacu vrstvu, ktorá vám umožní premeniť odtlačky na nálepky.

Umiestnite si ich do zápisníka alebo fotoalbumu, na stenu, na puzdro mobilného telefónu; kamkoľvek chcete. Alebo si výtlačky zarámujte, podeľte sa o ne s priateľmi a rodinou ako o suveníry alebo vianočné darčeky a pridajte k nim svoj obľúbený nápis.

Chcete, aby výtlačky vydržali až do vášho veku, aby ste ich mohli ukázať svojim vnúčatám? Fotopapier Zink je odolný voči vyblednutiu aj pri vystavení svetlu, teplu a vlhkosti. Zdieľajte ich so svojimi sledovateľmi na YouTube ako inšpiráciu, aby si mohli vytvoriť vlastné zábavné fotografické projekty.

Hlavné funkcie

Veľkosť 2x3"
Samolepiaca zadná strana
Technológia Zero Ink od ZINK Imaging
Fotografie sú odolné voči rozmazaniu, vode a roztrhnutiu
Papier je na dotyk suchý už pri tlači
Balenie po 20 a 50 ks.

KODAK
RODZ2X320
840102190328

Tabuľka dát

Typ produktu spotrebného materiálu
Photo cartridge