5
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP No. 88 Cartridge, large black(58,9 ml) (cca2350 strán)


57,23 €
s DPH

47.69 € bez DPH


PrehľadTlačte pomocou atramentu HP čiernobiele dokumenty v laserovej kvalite s nákladmi na stranu až o 40 % nižšími ako pri použití laserovej tlačiarne.1 Ušetrite viac s touto veľkokapacitnou samostatnou atramentovou ka...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C9396AE
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Tlačte pomocou atramentu HP čiernobiele dokumenty v laserovej kvalite s nákladmi na stranu až o 40 % nižšími ako pri použití laserovej tlačiarne.1 Ušetrite viac s touto veľkokapacitnou samostatnou atramentovou kazetou. Atramentové kazety HP poskytujú dokumenty profesionálnej kvality, ktoré sú odolné voči vyblednutiu.

Funkcie

Tlačte pomocou atramentu HP čierny text v laserovej kvalite s nákladmi až o 40 % nižšími ako pri použití laserovej tlačiarne.1 Získajte skvelú hodnotu so samostatnými atramentovými kazetami a možnosťami veľkokapacitných atramentových kaziet.. Dosiahnite jednotné, profesionálne výsledky s atramentovými kazetami HP.
Produkujte pôsobivé výtlačky stabilnej kvality s použitím atramentových kaziet HP navrhnutých na podnikateľské použitie. Zvýšte kvalitu dokumentov s kancelárskym papierom so symbolom ColorLok. Softvér Easy Printer Care zjednodušuje správu spotrebného materiálu pre viaceré tlačiarne.
Spoľahnite sa na originálne atramentové kazety HP, ktoré poskytujú jednotný a spoľahlivý výkon. Každá originálna atramentová kazeta HP je úplne nová a vytvára prvotriedne výtlačky. Program HP Planet Partners poskytuje pohodlnú recykláciu prázdnych tlačových kaziet.4

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Veľkosť kvapky atramentu
9 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu
Výdatnosť strán (čiernobiela)
asi 2450 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na farebnej tlačiarni HP Officejet Pro K550. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35°C
Rozsah skladovacích teplôt
15 až 35°C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
142 x 124 x 40 mm
Hmotnosť balenia
0,14 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová a atramentová kazeta a tlačové hlavy HP počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta


HEWLETT PACKARD
C9396AE
882780155183

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Officejet
Výťažnosť strán
2350
Farba atramentu
Čierna
Objem [ml]
58,9
Typ balenia
Atrament