4.83
  • 5
    5
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP No. 85 Light Magenta Ink Cartridge, 69ml


53,45 €
s DPH

44.54 € bez DPH


PrehľadZískajte obrázky vo fotografickej kvalite, ktoré sú odolné voči vyblednutiu 82 rokov1 a s konzistentnou farebnou presnosťou s farebnými atramentmi HP na báze farbiva v kazetách HP 85. Výnimočné výsledky od spol...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C9429A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Získajte obrázky vo fotografickej kvalite, ktoré sú odolné voči vyblednutiu 82 rokov1 a s konzistentnou farebnou presnosťou s farebnými atramentmi HP na báze farbiva v kazetách HP 85. Výnimočné výsledky od spoločnosti HP sú jednoduché a spoľahlivé a za skvelú cenu.

Funkcie

Vytvárajte obrázky vo fotografickej kvalite, ktoré sú plné živých farieb a ktoré sú odolné voči vyblednutiu 82 rokov1 s originálnymi farebnými atramentovými formuláciami HP na báze farbiva v kazetách HP 85. Presný detail a konzistentná farebná presnosť vám dá výnimočné výsledky.
Ušetrite cenný čas a peniaze pomocou farebných atramentových kaziet HP 85. Tento produkt predstavuje menej času stráveného pri problémoch s tlačou, vyššiu produktivitu a úspornejšiu tla
Využite nízku mieru údržby a bezproblémovú tlaFarebné atramentové kazety HP 85 sú vyvinuté spolu s vašou tlačiarňou. Interaktívna technológia tlačového systému vás upozorní, keď bude hladina atramentu nízka, a zjednoduší inštaláciu a údržbu spotrebného materiálu HP.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Svetlopurpurová
Kompatibilné typy atramentu
Na báze atramentu

Prevádzkové požiadavky

Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 80 % RH (relatívna vlhkosť)

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
125 x 39 x 143 mm
Hmotnosť balenia
0,15 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta
HEWLETT PACKARD
C9429A
808736670890

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Designjet
Farba atramentu
Purpurová
Objem [ml]
69
Typ balenia
Atrament