4.98
  • 5
    44
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP 72 Magenta and Cyan Printhead


88,89 €
s DPH

74.07 € bez DPH


PrehľadPurpurová a azúrová tlačová hlava HP 72 poskytujú spoľahlivú a bezproblémovú tlač. Získajte špičkovú presnosť pri vysokej rýchlosti tlače a funkcie správy spotrebného materiálu, ktoré šetria čas. Ukážte to najlepšie zo svojej...
Dostupnosť: skladom Kód: C9383A
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Purpurová a azúrová tlačová hlava HP 72 poskytujú spoľahlivú a bezproblémovú tlač. Získajte špičkovú presnosť pri vysokej rýchlosti tlače a funkcie správy spotrebného materiálu, ktoré šetria čas. Ukážte to najlepšie zo svojej profesionality, zatiaľ čo zachováte vysokú úroveň svojej produktivity.

Funkcie

Inovatívny návrh veľkých tlačových hláv spoločnosti HP umiestňuje atramentové kvapky so špičkovou presnosťou. Získajte jednotné výsledky aj pri vysokých rýchlostiach tlače, s jasnými a ostrými linkami a textom. Vytvárajte hladké, neutrálne odtiene sivej a presné farby.
S bezproblémovou tlačou pomocou originálneho spotrebného materiálu HP predídete pokusom a omylom, ktoré vás stoja mnoho času. Tlačové hlavy HP sú navrhnuté a testované s originálnymi atramentmi a tlačiarňou HP, aby poskytovali trvalo ostrú, čistú, presnú kvalitu.
Originálne tlačové hlavy HP obsahujú zabudovanú inteligenciu navrhnutú na neustálu optimalizáciu kvality tlače a na maximalizáciu životnosti tlačovej hlavy. Vďaka konzistentným výsledkom stačí menej servisných zásahov a rastie vaša produktivita.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Purpurová a azúrová
Veľkosť kvapky atramentu
6 pl

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35° C
Rozsah skladovacích teplôt
15 až 35° C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
28 x 143 x 132 mm
Hmotnosť balenia
0,11 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Tlač. hlava
HEWLETT PACKARD
C9383A
808736779609

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Designjet
Farba atramentu
Purpurová / azúrová
Typ balenia
Atrament