4.86
  • 5
    36
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Pololesklý fotografický papier HP Premium Plus 20 ks/A4/210 x 297 mm, 300 g/m2, CR673A


19,58 €
s DPH

16.32 € bez DPH


Typ papiera:Fotografický; Maximálny formát tlače/média:A4; Gramáž (g/m2):300 a více; Tlačové technológie:Atramentová
Dostupnosť: skladom Kód: CR673A
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Pololesklý fotografický papier HP Premium Plus je kompatibilný so všetkými atramentovými tlačiarňami. Je optimalizovaná pre tlačiarne HP, s ktorými dosahuje vynikajúce výsledky tlače. Tlačte fotografie, ktoré sú odolné voči rozliatiu a vode, rýchlo schnú a vydržia celé generácie1.


- Tento papier prémiovej kvality dodá vašim fotografiám profesionálny vzhľad v pololesklom prevedení. Pochváľte sa svojimi obľúbenými fotografiami bez čakania - fotografie na fotopapieri HP Premium Plus zaschnú v okamihu a sú odolné voči vode a rozliatiu.
- Vytlačte si doma fotografie v profesionálnej kvalite s úpravou ako vo fotolaboratóriu. Fotografický papier HP Premium Plus poskytuje výrazné a pôsobivé fotografie s presnou reprodukciou farieb a ostrými detailmi.
- Používaním papiera vyrobeného z vlákien s certifikátom FSC podporujete zodpovedné využívanie prírodných zdrojov. Tento fotografický papier možno recyklovať v systémoch zberu, ktoré prijímajú nápojové kartóny. To môže pomôcť znížiť vplyv na životné prostredie2.
- 1Pri použití originálnych atramentov HP. Hodnotenie stability tlače spoločnosťou Wilhelm Imaging Research, Inc.alebo v laboratóriu HP Image Permanence Lab. Podrobnosti nájdete na stránke http://www.hp.com/go/printpermanence.
- 2Papier sa vo vašej oblasti nemusí dať recyklovať.
Prehľad a špecifikácie
Kompatibilita
Kompatibilita hardvéru
Kompatibilný so všetkými atramentovými tlačiarňami
Prehľad a funkcie
Prehľad
Pololesklý fotografický papier HP Premium Plus je kompatibilný so všetkými atramentovými tlačiarňami. Je optimalizovaná pre tlačiarne HP, s ktorými dosahuje vynikajúce výsledky tlače. Tlačte fotografie, ktoré sú odolné voči rozliatiu a vode, rýchlo schnú a vydržia celé generácie1.
Papier
Rozmery média (jeden list, metrické jednotky)
210 x 297 mm
Počet listov v balení
20
Povrch média
Pololesklý
Hmotnosť tlače. materiál
300 g/m2
Parametre prostredia
Rozsah prevádzkových teplôt
15 až 35 °C
Rozsah skladovacích teplôt
0 až 40 °C
Rozsah prevádzkovej vlhkosti
Relatívna vlhkosť 20 až 80 %
Rozmery / hmotnosť / záruka
Rozmery balenia (š x d x v)
312 × 226 × 14 mm
Hmotnosť balenia
0,47 kg
Záruka
Na tento produkt HP sa vzťahuje záruka zákazníckeho servisu a podpory HP.
Právne záruky
Informácie obsiahnuté v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jediná záruka na produkty a služby HP je určená záručnými podmienkami, ktoré sú priložené k týmto produktom a službám. Žiadna z informácií uvedených v tomto dokumente sa nepovažuje za základ akejkoľvek inej záruky. Spoločnosť HP nezodpovedá za technické alebo typografické chyby obsiahnuté v tomto dokumente..

HEWLETT PACKARD
CR673A
886111138883

Tabuľka dát

Gramáž (g/m2)
300 a více