4.88
  • 5
    7
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP No. 90 Yellow Ink Cartridge (400 ml)


225,72 €
s DPH

188.1 € bez DPH


PrehľadAtramentové kazety HP 90 správne splnia svoju úlohu - patentované dye-based farby a pigmentové čierne atramenty HP vytvárajú presné čiary a obrazy. Tlačový spotrebný materiál HP, ktorý je spoľahlivý a jednoducho sa používa, š...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C5065A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Atramentové kazety HP 90 správne splnia svoju úlohu - patentované dye-based farby a pigmentové čierne atramenty HP vytvárajú presné čiary a obrazy. Tlačový spotrebný materiál HP, ktorý je spoľahlivý a jednoducho sa používa, šetrí váš čas a peniaze a predstavuje vynikajúcu hodnotu.

Funkcie

Atramentové kazety HP 90 svoju prácu vykonajú správne a poskytnú ostré línie a obrázky fotografickej kvality. Patentované dye-based farebné a pigmentové čierne atramenty HP vytvárajú presné čiary a obrázky.
Atramentové kazety HP 90 sú spoľahlivé, jednoduché a produktívnejšie s nízkou mierou údržby a bezproblémovou tlačou. S technológiou tlače HP Smart Printing Technology 1 získate konzistentnú kvalitu tlače a automatické varovania v prípade, že sa kazeta míňa alebo je prázdna.
Atramentové kazety HP 90 šetria čas a peniaze vďaka menšiemu počtu prerušení a viacerým možnostiam. Atramentové kazety HP 90 sú teraz k dispozícii v 2 veľkostiach z každej farby, vrátane čiernej atramentovej kazety HP 90, 775 ml, ktorá je špeciálne vytvorená pre tlač veľkých objemov.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Žltá
Kompatibilné typy atramentu
Dye-based

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
5 až 40 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C
Skladovacia vlhkosť
15 až 90 % RH (relatívna vlhkosť)

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
203,2 x 120,7 x 63,5 mm
Hmotnosť balenia
0,64 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta


HEWLETT PACKARD
C5065A
829160222660

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Designjet
Farba atramentu
Žltá
Objem [ml]
400
Typ balenia
Atrament