4.75
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

HP No.80 Black Printhead and Printhead Cleaner


236,09 €
s DPH

196.74 € bez DPH


PrehľadTlačové hlavy a čistiace jednotky tlačových hláv HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami HP 80 - spolu tvoria modulárny atramentový systém, ktorý automaticky umožňuje rýchlu tlaČistiaca jednotka tlačovej hlavy um...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C4820A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Tlačové hlavy a čistiace jednotky tlačových hláv HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami HP 80 - spolu tvoria modulárny atramentový systém, ktorý automaticky umožňuje rýchlu tlaČistiaca jednotka tlačovej hlavy umožňuje zachovať životnosť a výkon tlačovej hlavy.

Funkcie

Neprekonateľná rýchlosť tlače. Tlačové hlavy HP 80 s technológiou Jetexpress prekračujú všetky medze bezobslužnej tlače v technických aplikáciách.
Vynikajúce výsledky bez kompromisov. Prostredníctvom vstavaných inteligentných čipov spolupracujú tlačové hlavy HP 80 automaticky s tlačiarňou, čím je zaistená presnosť čiernych a farebných čiar a vysoko kvalitná reprodukcia farieb, máp a grafiky.
Zabudovaný inteligentný čip pre vynikajúcu kvalitu tlače bez odhadov

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu

Prevádzkové požiadavky

Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
114 × 36 × 264 mm
Hmotnosť balenia
0,17 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

HEWLETT PACKARD
C4820A
088698541623

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Designjet
Farba atramentu
Čierna
Typ balenia
Atrament