4.58
  • 5
    10
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1

Ink cart. yellow for DSJ10X0


206,65 €
s DPH

172.21 € bez DPH


PrehľadTlačové hlavy HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami a čistiacimi jednotkami tlačových hláv HP 80 - spolu tvoria modulárny atramentový systém. Atramentové kazety HP 80 sú určené na tlač výtlačkov profesionálnej ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: C4848A


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Prehľad

Tlačové hlavy HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami a čistiacimi jednotkami tlačových hláv HP 80 - spolu tvoria modulárny atramentový systém. Atramentové kazety HP 80 sú určené na tlač výtlačkov profesionálnej kvality, ktoré sú vždy ostré a jasné.

Funkcie

Technológia HP Jetexpress so sebou prináša 2,54 cm širokú tlačovú hlavu s 512 tryskami pre najrýchlejšiu a najpresnejšiu tlač v tlačiarňach HP Designjet. Inteligentné funkcie monitorujú hladiny atramentu a vylučujú možnosť jeho neočakávaného minutia.
Pomocou zabudovaných inteligentných funkcií spolupracujú tlačové hlavy HP 80 a atramentové kazety s tlačiarňou - výsledkom sú každodenné tlačové výsledky výnimočnej kvality. Čistiaca jednotka tlačovej hlavy predlžuje jej životnosť a zaručuje jej vynikajúcu výkonnosť.
350 ml kazety s pigmentovým farebným atramentom pre hromadnú tlač počas noci alebo bez obsluhy. Modulový systém zásob atramentu pre jednoduchý výber - vymeňte len komponenty, keď sú skutočne prázdne.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Žltá
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva

Prevádzkové požiadavky

Rozsah skladovacích teplôt
0 až 40 °C

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
114 × 56 × 226 mm
Hmotnosť balenia
0,64 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka
Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

HEWLETT PACKARD
C4848A
088698629185

Tabuľka dát

Kompatibilita
HP Designjet
Farba atramentu
Žltá
Typ balenia
Atrament