4
  • 5
    2
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

FIXED Berkeley kožený remienok pre Apple Watch 42 mm a 44 mm s čiernou sponou, čierny


21,60 €
s DPH

18 € bez DPH


Popis produktu:Pokiaľ hľadáte cestu, ako obliecť Apple Watch do originálneho nového kabáta s nádychom luxusu, ručne šitý kožený remienok FIXED Berkley splní vaše očakávania. Jemná koža prešívaná po okrajoch...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: FIXBER-BLBL
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Popis produktu:

Pokiaľ hľadáte cestu, ako obliecť Apple Watch do originálneho nového kabáta s nádychom luxusu, ručne šitý kožený remienok FIXED Berkley splní vaše očakávania. Jemná koža prešívaná po okrajoch v kombinácii s oceľovou prackou v čiernej farbe oživí vzhľad vašich hodiniek, pohodlne sa nosí a bude vám slúžiť niekoľko rokov. Stačí vybrať tú pravú farebnú kombináciu, ktorá sadne k vášmu outfitu a vaše Apple Watch budú vyzerať lepšie ako inokedy. Apple Watch si zaslúži to najlepšie.

Kvalitné materiály a spracovanie

Základom pre remienok Berkley je pravá hovädzej kože, starostlivo strihaná a prešitá extra odolnou serafilovou nitou s ochranou proti štiepeniu a inému poškodeniu. Vďaka vlastnostiam hovädzie kože remienok Berkley postupom času zreje ako víno a získa si jedinečnú patinu. Kovanie v decentnej čiernej farbe je vyrobené z hypoalergénne chirurgickej ocele 316L, ktorá vyniká svojou odolnosťou proti poškriabaniu.

Univerzálna kompatibilita

FIXED Berkley je navrhnutý tak, aby mohol slúžiť ako doplnok pre všetky generácie Apple Watch 42 a 44 mm. Výmena remienka je otázkou chvíľky a vy tak môžete ľahko upraviť vzhľad vašich Apple Watch podľa aktuálnej príležitosti.

Vlastnosti:

-remienok pre Apple Watch
-vyrobený z kvalitnej pravej hovädzej kože
-precízne ručná výroba
-prešitie po okrajoch odolnou serafilovou niťou
-kovania i spony z chirurgickej ocele 316 L
-pohodlné nosenie
-pre obvod zápästia 17,5-20 cm

Kompatibilita:

-Apple Watch Series 1 42mm
-Apple Watch Series 2 42mm
-Apple Watch Series 3 42mm
-Apple Watch Series 4 44mm
-Apple Watch Series 5 44mm
FIXED
FIXBER-BLBL
8591680100880

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Remienky
Určenie
Pre Apple Watch
Materiál remienka
Koža
Určené pre
42 mm
44 mm