Nillkin Tvrzené Sklo 0.33mm H pro Samsung Galaxy A31/A32 LTE


12,84 €
s DPH

10.7 € bez DPH


Ochraňte displej svého telefonu odolným tvrzeným sklem Nillkin, které ochrání displej před povrchovým poškozením a poškrábáním. Nillkin tvrzené sklo H je vyrobeno z vybraných Japonských materiálů AGC a Harves nanotechno...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6902048199644
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ochraňte displej svého telefonu odolným tvrzeným sklem Nillkin, které ochrání displej před povrchovým poškozením a poškrábáním. Nillkin tvrzené sklo H je vyrobeno z vybraných Japonských materiálů AGC a Harves nanotechnologie s vynikajícími ochrannými vlastnostmi. Disponuje vysokou propustností a zanechává původní barvu displeje. Obsahuje antireflexní vrstvu, aby se zabránilo oslnění. Jeho povrch obsahuje nanotechnologický olejový povlak, který zabraňuje zanechávání otisků prstů a zabraňuje propouštění ultrafialových paprsků. Jeho tloušťka je pouze 0.33mm s přesným řezáním CNC Technologií.
NILLKIN
6902048199644
6902048199644

Tabuľka dát

Záruka
12
Ochrana displeje pro značku
Samsung
Ochrana displeje pro mod. řadu
Samsung Galaxy A31
Tvrzené sklo
Ano