Microsoft Surface Pro 7+ LTE i5-1035G4 16GB 256GB W10P Platinum BG/CZ/EE/GR/HR/HU/LT/LV/RO/SI/SK


2 002,81 €
s DPH

1669.01 € bez DPH


Typ zariadenia:Ultrabook; Uhlopriečka obrazovky notebooku:12.3"; Rozlíšenie:2560x1080; Formát obrazovky:3:2; Povrchová úprava displeja:Lesklý; Operačný systém:Windows 10 Professional; Typ procesora:Intel Core i5; Kapacita pamäte:16 GB; Typ disku:SSD externý; Kapacita pevného disku (v GB):256; Rýchlosť otáčok (v RPM):SSD
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1S4-00005
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Microsoft Surface Pro 7+
Klávesnica a stylus nie sú súčasťou balenia a kupujú sa samostatne
Budúcnosť na vašom stole
Hľadáte revolučné zariadenie, ktoré ponúka konvertibilitu a vysoký výkon na každodenné pracovné úlohy? Môžete prestať hľadať, pretože ste práve našli ideálne zariadenie pre vás. Surface Pro 7+ od spoločnosti Microsoft je vysnívané zariadenie, ktoré nadväzuje na predchádzajúci model Surface 7 a zdokonaľuje ho.
Vo svojej čistej podstate dokáže nahradiť niekoľko zariadení naraz. Dokonale kombinuje najlepšie vlastnosti stolného počítača, tabletu a notebooku a vytvára jedno zariadenie, ktoré je vhodné na úpravu multimediálnych súborov a prácu s kancelárskymi programami.
Ponúkne vám vynikajúcu technológiu, ktorá presahuje bežné hranice a necháva konkurenciu ďaleko za sebou. Doprajte si plnohodnotné dotykové ovládanie, ktoré revolučným spôsobom mení spôsob používania zariadenia.

Navrhnutý tak, aby inšpiroval
Mimoriadne tenké a mimoriadne pevné šasi vyzerá mimoriadne elegantne a zapôsobí na každého, kto ho uvidí.
Jeho konvertibilná konštrukcia umožňuje pripojiť klávesnicu, ktorá funguje aj ako kryt alebo stojan na pohodlnú prácu. Šikovný konektor Surface Connect premení Surface Pro 7+ na stolný počítač po pripojení k externému monitoru.
Umožňuje tiež používať pero Surface Pen, ktorého vysokú citlivosť a presnosť si obľúbite pri kreslení alebo písaní poznámok. Ovládanie nebolo nikdy jednoduchšie.

Profesionálne okuliare
Jeho dotykový displej PixelSense ponúka najlepšiu možnú podívanú, takže sa pripravte na pohlcujúcu reprodukciu farieb so živými farbami, ktoré vás ohromia.
- Vysoké rozlíšenie 2736 x 1824 px
- Podpora stylusu Surface Pen
- Možnosť pripojenia klávesnice Surface Pro Type Cover
- Zadný fotoaparát s rozlíšením 8 MP a predný fotoaparát s rozlíšením 5 MP
- Naklápací stojan implementovaný priamo v tele zariadenia

Zariadenie slúži aj ako multimediálne centrum na sledovanie filmov a počúvanie hudby. Zážitok umocňuje dvojica reproduktorov s technológiou Dolby Audio
Na jednoduché a bezpečné prihlásenie použite funkciu Windows Hello, ktorá rozpozná vašu tvár.
Samozrejmosťou je aj efektívny počet portov na pripojenie rôznych periférií, ako sú externé disky, tlačiarne alebo ďalšie monitory.

Systém, ktorý si zamilujete
S predinštalovaným systémom Windows 10 Pro môžete pracovať efektívne hneď po vybalení. Ponúka používateľsky prívetivé a jednoduché prostredie, v ktorom môže pracovať každý. Navyše dbá na ochranu súkromia a bezpečnosť používateľov, takže si môžete byť istí, že vaše údaje sú v bezpečí.
Nasadenie a správa cloudu je samozrejmosťou. Ochrana spoločnosti Microsoft od čipu po cloud. Výmena pevného disku a virtuálna pracovná plocha systému Windows.
Dotyková obrazovka a používanie stylusu rozširujú existujúce možnosti používania. Premietnite myšlienkové mapy do reality rovnako efektívne ako ceruzku a papier.

.
MICROSOFT
1S4-00005

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Typ procesora
Intel Core i5
Typ disku
SSD externý
Rýchlosť otáčok (v RPM)
SSD
Rozlíšenie
2560x1080
Operačný systém
Windows 10 Professional
Rozhranie
3.5mm Jack
USB 3.0
USB Type-C
Typ zariadenia
Ultrabook
Povrchová úprava displeja
Lesklý
Formát obrazovky
3:2
Výbava
BlueTooth
Dotykový displej
LTE
Web kamera
Wi-Fi
Hmotnosť notebooku
Nižšia ako 1.5 kg
Počet USB portov
2
Max. výdrž batérie (v hodinách)
13
Model procesoru
Intel Core i5-1035G4
Kapacita disku
256 GB
Uhlopriečka
12,3"
Pamäť [GB]
16 GB
Výkon CPU dle PassMark
8047