Hliníkový stojan na notebook COTEetCI strieborný


30,41 €
s DPH

25.34 € bez DPH


Typ príslušenstva:Chladiace podložky
Dostupnosť: nie je skladom Kód: CS5151-TS
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Široká kompatibilita

Stojan na notebook je vhodný pre všetky tablety a notebooky s uhlopriečkou do 17'', napríklad 12" MacBook, 13" MacBook Air, 13" a 15" Macbook Pro, Apple MacBook 2018, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo a ďalšie notebooky.

Stabilný a ochranný

Stojan na notebook vyrobený z prvotriednej zliatiny je pomerne pevný a má hladké hrany, ktoré vás ochránia pred poškriabaním. Vďaka gumovým podložkám na hornom povrchu a prednej hrane udrží váš notebook stabilne na mieste a vy sa nemusíte obávať žiadnych odrenín na vašich pekných notebookoch.

Udržujte svoj notebook v chlade

Gumové podložky notebook trochu nadvihnú, umožnia únik tepla a zabránia prehriatiu počítača. Váš notebook bude na stojane tiež vyzerať skvele.

.
COTEETCI
CS5151-TS
6923869288911

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ príslušenstva
Chladiace podložky