GPSMAP® 276Cx + SK TOPO


644,76 €
s DPH

537.3 € bez DPH


Legendárny ALL-TERRAIN navigátor je späť! Prepracovaný a doplnený o najnovšie technológie a výbavu ponúka vysoký štandard, odolnosť a spoľahlivosť za každých podmienok. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu Wi-Fi, Bluet...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759161026
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Legendárny ALL-TERRAIN navigátor je späť! Prepracovaný a doplnený o najnovšie technológie a výbavu ponúka vysoký štandard, odolnosť a spoľahlivosť za každých podmienok. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu Wi-Fi, Bluetooth , ANT+, GPSMAP® 276Cx ponúka široké možnosti konektivity so smartfónom, externými ANT+ snímačmi a neposlednom rade on-line prepojenie s používateľským účtom na Connect Garmin.

Garmin zachoval tradičné (tlačidlové) používateľské rozhranie, presne ovládateľné aj v rukaviciach. Aby bola navigácia v neznámom teréne hračkou, súčasťou balenie je aj 1-ročná licencia na používanie satelitných záberov > > > Birdseye. . GPSMAP® 276Cx bude vaším verným spoločníkom na cestách, či už sa budete v prírode pohybovať po svojich, na motorke, ATV, autom alebo napr. na člne. Dostupný profil pre námornú navigáciu premení GPSMAP® 276Cx na námorný navigátor s podporou voliteľných máp pre navigáciu na vode > > > Bluechart g2. . Pre cestnú navigáciu podporuje použitie voliteľných máp z edície > > >City Navigator .
GARMIN
753759161026