Bezdrôtová myš Logitech M510


34,92 €
s DPH

29.1 € bez DPH


Rozhranie myši:Bezdrôtová USB dongle; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:4 alebo viac tlačidiel
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 910-001826#obal
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtová myš Logitech M510

Štýlová kompaktná bezdrôtová laserová myš, ergonomický a veľmi pohodlný tvar, 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie s miniatúrnym prijímačom USB typu plug-and-forget, napájaná dvoma batériami AA s výdržou až 24 mesiacov.

Logitech Wireless Mouse M510
Logitech Wireless Mouse M510 je veľmi kvalitná laserová myš od známeho výrobcu, ktorá stavia na známom a najmä osvedčenom dizajne niekoľkých starších modelov. S touto ergonomicky navrhnutou myšou môže vaša ruka pohodlne odpočívať celé hodiny. Bezdrôtový dizajn s USB nano prijímačom ocenia mnohí používatelia PC alebo notebookov.

Široké možnosti použitia
S touto myšou máte možnosť rýchlejšieho a širšieho využitia. Prechádzanie fotoalbumami a webovými stránkami je jednoduché, najmä pre pravákov, vďaka trom štandardným tlačidlám a tlačidlám Späť/Prechod dopredu, ktoré možno naprogramovať pomocou softvéru Logitech SetPoint (v systéme Windows) alebo softvéru Logitech Control Center (v systéme Mac OS X) na prepínanie aplikácií, režimu celej obrazovky a ďalších funkcií. A funkcia priblíženia s posúvaním do strán vám umožňuje posúvať sa horizontálne a vertikálne v hudobnej knižnici, na mapách, v novinkách na Facebooku a priblížiť alebo oddialiť fotografie a rozpočtové tabuľky jediným kliknutím.

Laserový senzor
Laserový senzor oceníte pri plynulom a citlivom ovládaní kurzora aj na povrchoch, ktoré bežným optickým myšiam spôsobujú problémy, napríklad na leštených stoloch alebo stoloch s drsnou textúrou.

Kľúčové funkcie
Bezdrôtová myš ponúka celkovo 5 tlačidiel, z ktorých okrem ľavého a pravého tlačidla nájdete v strede rolovacie koliesko a dve tlačidlá späť/vpred na posúvanie, napr. na internete. Na svoju prácu využíva prestížny laserový senzor s dostatočným rozlíšením. Tento model využíva bezdrôtové pripojenie 2.4 GHz a rozhranie USB, konkrétne prijímač nano USB, ktorý sa pripojí k počítaču a myš sa potom môže používať až do vzdialenosti niekoľkých metrov. Myš je napájaná dvojicou batérií AA.

.

LOGITECH
910-001826#obal
288947

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Rozhranie myši
Bezdrôtová USB dongle
Druh myši
Optická
Počet tlačidiel myši
4 alebo viac tlačidiel