4.86
  • 5
    6
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

MS Classic IntelliMouse Win USB Port CS/HU/RO/SK Hdwr


39,23 €
s DPH

32.69 € bez DPH


Rozhranie myši:Bezdrôtová Wi-Fi; Druh myši:Laserová; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová, S kolesom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: HDQ-00006


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Microsoft Classic IntelliMouse - Ultratenká a ľahká myš - Klasický dizajn inšpirovaný legendárnou myšou Microsoft Intellimouse 3.0 - Rýchle a efektívne vykonávanie bežných úloh pomocou dvoch prispôsobiteľných* tlačidiel pre palec a stredného tlačidla s možnosťou kliknutia. - Ergonomický dizajn, ktorý vám pohodlne padne do ruky a umožní vám hodiny používania - Myš rýchlo pripojíte pomocou kábla USB bez čakania na spárovanie Bluetooth alebo hľadania hardvérového kľúča. - Výnimočná presnosť s podporou DPI až do 3200. Návrat klasiky Myš Microsoft Classic IntelliMouse, inšpirovaná populárnou myšou Microsoft Intellimouse 3.0 ponúka výnimočnú presnosť a kvalitu vyhotovenia, ktoré si fanúšikovia obľúbili na predchádzajúcej verzii. Myš teraz podporuje DPI až do 3200. Pracujte presne tak, ako chcete Myš Microsoft Classic IntelliMouse vám umožňuje pracovať presne tak, ako chcete. Pomocou troch prispôsobiteľných* tlačidiel môžete rýchlo a efektívne spravovať svoje každodenné činnosti. Myš môžete okamžite pripojiť káblom k portu USB a začať pracovať bez toho, aby ste museli čakať na spárovanie Bluetooth alebo hľadať kľúč. Maximálne pohodlie Ergonomický dizajn myši Microsoft Classic IntelliMouse umožňuje pohodlné používanie počas mnohých hodín. Vďaka starostlivo vypočítanej hmotnosti, stabilite a skvelej ovládateľnosti vám umožní zvládnuť každý manéver pri práci na vašich projektoch. * Možnosti prispôsobenia nie sú v systéme Windows 10 S k dispozícii.
MICROSOFT
HDQ-00006
889842230925

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)
Rozhranie myši
Bezdrôtová Wi-Fi
Druh myši
Laserová
Počet tlačidiel myši
3 tlačidlová
S kolesom