4.69
  • 5
    22
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Myš Microsoft L2 Wrlss Mble Mse 4000 Mac/Win BlueTrack Graphite


33,95 €
s DPH

28.29 € bez DPH


Rozhranie myši:Drôtová USB; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová, S kolesom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: D5D-00133
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Elegantnú bezdrôtovú myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. Myš obsahuje programovateľné tlačidlá a rolovacie koliesko, ktoré umožňujú otvárať ľubovoľné súbory alebo webové stránky, ako aj priraďovať príkazy alebo klávesové skratky. Kliknutím na tlačidlo môžete prechádzať medzi otvorenými oknami. Technológia Microsoft BlueTrack kombinuje výkon optiky a presnosť lasera s pokročilým snímaním pohybu prakticky na akomkoľvek povrchu. Zariadenie sa spoľahlivo pripojí až na vzdialenosť 9 metrov. Funkcia posúvania v štyroch smeroch ponúka posúvanie v štyroch smeroch pre väčšiu efektivitu a pohodlie. Myš je napájaná jednou batériou, ktorá vydrží až 10 mesiacov bez vypnutia. Indikátor batérie vás upozorní, keď je potrebné batériu vymeniť. Vyžaduje operačné systémy Windows XP alebo Windows Vista. Túto malú, štýlovú a športovú čiernu myš môžete nosiť so sebou, kamkoľvek pôjdete. Parametre a špecifikácie: Typ senzora: laserový Rozhranie: bezdrôtové na frekvencii 2,4 GHz Dosah: 9 m Podporované operačné systémy: Windows XP Windows Vista Napájanie: batéria Životnosť batérie: až 10 mesiacov Farba: čierna.
MICROSOFT
D5D-00133
885370433692

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)
Rozhranie myši
Drôtová USB
Druh myši
Optická
Počet tlačidiel myši
3 tlačidlová
S kolesom