Huawei Nova 9 DS Modry


423,89 €
s DPH

353.24 € bez DPH


sModel Name: NottinghamN-L29B / Nova 9Model Code: NAM-LX9Zažiarte vo hviezdnom svetleHUAWEI nova 9 s ultratenkým a ľahkým telom s hmotnosťou len 175 g. Nechaj sa inšpirovať nekonečnými možnosťami fotografovania pr...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 51096UCU
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
sModel Name: NottinghamN-L29B / Nova 9
Model Code: NAM-LX9

Zažiarte vo hviezdnom svetle
HUAWEI nova 9 s ultratenkým a ľahkým telom s hmotnosťou len 175 g. Nechaj sa inšpirovať nekonečnými možnosťami fotografovania prostredníctvom ikonického usporiadania fotoaparátu v tvare prstenca, ktorý prináša nový telefón HUAWEI nova 9.

Všetko pre vizuálny zážitok
Zobraz si svoj obľúbený obsah a hraj svoje obľúbené hry bez problémov vďaka 120 Hz vysokej obnovovacej frekvencii. A pri obsahu s nižšou snímkovou frekvenciou sa systém automaticky prepne na 60 Hz, čím sa zachová životnosť batérie.

Naplň svoj svet farbami
Prirodzenú krásu oživuje plnohodnotný farebný displej P3 s 1,07 miliardami farieb, presnosťou farieb Delta E < 1 a vysokým kontrastom HDR10. Navyše, s režimom ochrany očí budú tvoje oči vždy chránené pred škodlivým modrým svetlom.

50 MP kamerový systém Ultra Vision
HUAWEI nova 9 predstavuje novú víziu vo fotografii s 50-megapixelovým ultra-fotoaparátom a veľkým snímačom farebných filtrov RYYB, ktorý zaisťuje o 40% vyšší príjem svetla. HUAWEI XD Fusion Engine pomáha rýchlo spracovať obrovské množstvo informácií a zvyšuje mimoriadnu čistotu pixelov pre každý obrázok, či už pracuješ cez deň alebo v noci.

Profesionálne fotografie
Vstavaný algoritmus AI umožňuje integráciu veľkého množstva pixelov a vytvára super čisté zábery, kedykoľvek a kdekoľvek. Prezri si každý detail svojich obľúbených zážitkov s fotografiami tej najvyššej úrovne.

Rozžiar svoje noci
Zachyť vzrušenie noci, a to ako pri portrétoch, tak aj na šírku. Algoritmus zosvetľovania AI zdôrazňuje plnú nádheru tmavého pozadia, zatiaľ čo super vysoké ISO zachytí jasné fotografie aj v tmavých podmienkach.

Zachyť každú momentku
Vnes silu umelej inteligencie do momentiek svojho života s HUAWEI nova 9. Technológia detekcie pohybu zaisťuje, že obrázky sú nasnímané v správnom čase s dokonalým zaostrením, a zaistíš tak tie najlepšie zábery zakaždým, keď stlačíš spúšť.

Široký záber
Vďaka algoritmu proti skresleniu urobte široké zábery so značne zníženým skreslením. Rozľahlý svet na vašich širokouhlých fotografiách bude vždy vyzerať skvelo.

Slow-Motion video
Spomaľ svoj uponáhľaný život a váž si každú chvíľu s vynikajúcimi efektmi slow-motion.

Magický časozber
Snímaj s oveľa nižšou snímkovou frekvenciou pre dokonale zrýchlený magický výsledok.

Krása v detailoch
Vďaka prednému fotoaparátu s rozlíšením 32 MP si vychutnáte bohaté detaily a realistické farby. S Huawei nova 9 teraz môžeš snímať brilantne čisté selfie jediným klikom.
Užívaj si život vo vysokom rozlíšení
Život vo vysokom rozlíšení začína so skvelými selfie a vlogmi. Predná 32 MP kamera podporuje aj snímanie videa v rozlíšení 4K, vďaka čomu budú tvoje vlogy ozajstným hitom.

Stabilný život v pohybe
Každý skúsený či začínajúci vlogger na cestách rozhodne ocení inteligentnú funkciu stabilizácie videa AIS, ktorá sa postará o stabilné snímanie videa na každom kroku.

Natoč si celý tvoj svet
Prepínaj medzi zadným a predným fotoaparátom jedným prstom, a vychutnaj si dokonalý vizuálny zážitok bez prerušení.

Natoč, ulož, prezeraj
Uži si jednoduché ovládanie fotoaparátu a všetky fotografie si s ľahkosťou prezri na svojich hodinkách Huawei.

Buď kreatívny
Využi funkciu Smart Video Search, a vďaka integrovanému AI tagu nájdieš všetky svoje obľúbené videá v jednom kroku. Navyše, teraz môžeš jedným prstom vytvárať nové, vlastné verzie pomocou funkcie One-Click Video Creation.

Vlogger na úrovni
Vyskúšaj Petal Clip a vyberaj si zo širokej škály šablón vlogov. Vďaka špičkovej technológii AI a mediálnej knižnici Huawei máš na výber z nekonečného množstva špeciálnych efektov, samolepiek, hudby, písma, zvukových efektov, prechodov, animácií a ďalších skvelých nápadov, vďaka čomu sa vytváranie videa stane miestom, kde môžeš naplno využiť svoju kreativitu.

Nakopni svoj život
Buď pripravený vyraziť s plne nabitým telefónom nova9 už po 38 minútach prostredníctvom 66 W HUAWEI SuperCharge. Aj keď máš naponáhlo, stačí len 18 minút a telefón sa ti nabje na 60%.

Viac času na tvoju zábavu
4 300 mAh veľká batéria, ktorá využíva systematické znižovanie spotreby energie, zaisťuje výnimočnú životnosť batérie. Užívaj si filmy, hudbu, videohovory a hry tak dlho, ako budeš vládať.

Hry na úrovni
Posuň svoj herný zážitok na vysokú úroveň s 300 Hz Multi-Touch frekvenciou. Buď stále v obraze a drž krok so všetkými spoluhráčmi pomocou multi touch na 300Hz vzorkovacej frekvencii.

Prevezmi kontrolu
Potiahnutím prstom otvoríš nastavenia displeja, Wi-Fi, Bluetooth a hlasitosti. alebo aktivuj inteligentnú spoluprácu pomocou zariadenia Device+, a upravuj súbory priamo na obrazovke počítača alebo tabletu.

Zostaň v spojení s milovanými
Využi naplno videohovory s MeeTime. Volaj cez telefón, tablet, súčasne s 12 kamošmi a videohovory si užívaj vo vysokom rozlíšení HD. Zostaň v spojení so svojimi blízkymi, nech si kdekoľvek.

Všetko na jednom mieste
Vďaka novému distribuovanému systému súborov získaš okamžitý prístup k dokumentom alebo fotografiám z telefónu prostredníctvom prenosného počítača. Otváraj, prezeraj a užívaj si všetko bez jediného kábla.
Technické parametre

Displej
Displej: 6,57 " OLED, 1.07 miliardy farieb
Rozlíšenie displeja: 2 340 x 1 080, 392 PPI

Procesor
Procesor: Qualcomm Snapdragon™ 778G 4G

Pamäť
Operačný systém: EMUI 12.0 (Based on Android 11)
Operačná pamäť: 8 GB
Interná pamäť: 128 GB
Podpora pamäťovej karty: Nie

Fotoaparát
Zadný fotoaparát: 50 mega-pixelov (f/1.9) + 8 mega-pixelov (f/2.2) + 2 mega-pixely (f/2.4) + 2 mega-pixely (f/2.4)
Predný fotoaparát: 32 mega-pixelov (f/2.0)

Konektivita
Bluetooth: BT 5.2 , BLE, SBC, AAC, LDAC podporované
Wi-Fi: Áno 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 2.4G/5G Hz
Verzia USB: (Typ C), USB 2.0
Podpora NFC: Áno
Systém určovania polohy: GPS / AGPS / GLONASS/ BeiDou / GALILEO / QZSS / NavIC

Dalšie funkcie
Dual SIM / typ SIM karty: Áno (2x nano SIM)
Fingerprint sensor (UD)
Proximity sensor
Ambient light sensor
Compass
Gravity sensor
Gyroscope

Kapacita batérie: 4 300 mAh

Rozmery
Výška: 160,00 mm
Šírka: 73,7 mm
Hĺbka: 7,77 mm
Hmotnosť: 175 g

Obsah balenia
Telefón
Adaptér pre nabíjanie
USB C kábel
Rýchly návod
Pomôcka na vybratie SIM karty

HUAWEI
51096UCU
6941487237074

Tabuľka dát

Operačný systém
Android
Farba
Modrá
Procesor
Qualcomm
Konektory
USB-C
Kategória
Smartfóny
Wi-Fi
ano
Typové označenie / Modelová rada
Nova 9
Max. rozlíšenie
2340 x 1080
Verzia operačného systému
Android 11.0
Dual SIM
Áno
Technológia displeja
OLED
Kapacita disku
128 GB
Označenie procesora
Snapdragon 778G
Kapacita batérie [mAh]
4300
Operačná pamäť [GB]
8
Dátové služby
LTE (4G)
Bezdrôtové nabíjanie
Nie
Software (nadstavba)
EMUI 12
Slot na pamäťovú kartu
Nie
Uhlopriečka
6,5"
Typ SIM karty
Nano SIM
Rozlíšenie hlavného predného fotoaparátu [MPix]
32
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu [MPix]
2
8
50
Počet objektívov predného fotoaparátu
1
Počet objektívov zadného fotoaparátu
4