LYNX Grunex ProGamer 2022 W11 HOME


1 229,31 €
s DPH

1024.42 € bez DPH


Nový LYNX Grunex ProGamer 2022 je herní mašina nadupaná výkonem. Grafika GeForce RTX 3060 EAGLE, Intel Core i5, 16 GB RAM a 1 TB SSD zajistí pohodlný gaming náročným uživatelům i ve 4K. Pořiďte si parádního fešáka navrženého ve spolupráci s profesionálními hráči a komunitou herního portálu Grunex.
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 10462787
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

LYNX Grunex 2022 ProGamer

Profesionál v každom smere.

S novým ProGamerom zvládneš čokoľvek, na čo si spomenieš. Od bežnej kancelárskej práce, úpravy fotiek, sledovania 4K videa až po tie najnáročnejšie hry alebo prácu s grafickými editormi. Chrbát tí kryje RTX 3060 EAGLE v tandeme s Intel Core i5, 16 GB RAM a 1 TB SSD.

Prehľad špecifikácie

Základná doska Gigabyte B560M DS3H

Procesor Intel Core i5-10400F

Chladič Cooler Master HYPER H410R RGB

Grafická karta RTX 3060 EAGLE OC 12G

Pamäte RAM Kingston FURY Beast 16 GB RGB (dva 8 GB moduly)

Úložisko SSD Intel 670p NVMe s kapacitou 1 TB

Zdroj Gigabyte P550B 550 W

Skriňa Cooler Master MasterBox MB520 RGB

Operačný systém Windows 11 Home Plus

Záruka 3 roky

Základná doska

Výkonná základná doska Gigabyte B560 DS3H je pripravená pre 10. generáciu procesorov Intel, ktorým je aj osadená. Gigabyte myslí na zarytých milovníkov počítačových hier aj na bežných užívateľov. Práve aj vďaka tomu patrí medzi jedných z popredných výrobcov komponentov. Doska už obsahuje zvukovú kartu Realtek HD audio. K ďalším výhodám možno zaradiť funkcie ako napr. HW tlačidlá a Flash BIOS bez CPU.

Procesor a chladenie

Intel Core i5-10400F je už desiatou generáciou procesorov Intel. S celkom 6 jadrami (a 12 vláknami), ktoré sú nataktované na frekvenciu 2,9 GHz (v Turbo režime až 4,3 GHz) dostaneš nálož výkonu, ktorý ti postačí aj pre najnáročnejšie hry a aplikácie. V spojení s perfektným chladičom Cooler Master Hyper H410R RGB s technológiou priameho kontaktu a umiestnením heatpipes vedľa seba, čím zvyšuje kontaktnú plochu a zlepšuje tak odvod tepla, tvorí dokonalú dvojicu.

Grafická karta

Grafická karta GeForce RTX 3060 EAGLE OC disponuje celkom 12 GB GDDR6 ktoré tikajú na 15000 MHz a pamäťovou zbernicou so šírkou 192 bitov, k tomu s frekvenciou jadra 1320 MHz sa dočkáte plynulého obrazu, nech hráte akúkoľvek hru naplno. Karta ponúka celkom 4 výstupy na pripojenie obrazovky, a to 2x HDMI 2.1 a 2x DisplayPort 1.4a.

Pamäte RAM

Pamäte RAM značky Kingston sú pre zostavy LYNX štandardom. Moduly zo série FURY Beast s celkovou kapacitou 16 GB (v zostave sú dva 8 GB moduly) prinášajú dosť operačnej pamäte pre skvelý a plynulý zážitok v každej hre. Časovanie pamätí je CL16 pri napätí 1,35 V. Naviac sú vybavené elegantným chladičom doplneným o RGB svetelnú lištu. Vďaka FURY CTRL alebo pomocou softvéru výrobcov základných dosiek ako sú ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync dokážu hrať všetkými farbami. My sme ich naladili tak, aby hrali so zvyškom zostavy.

Úložisko

Zabudni na dlhé načítavanie, nekonečne dlhé kopírovanie súborov a alebo nepríjemné cvrlikanie pevného disku. V tejto zostave nájdeš iba SSD. Konkrétne ide o Intel 670p pre socket NVMe a kapacitou 1TB. Rýchlosť čítania je skvelých 3500 MB/s a rýchlosť zápisu 2500 MB s. Teraz už ťa už nič nebude brzdiť.

Zdroj

Žiadna zostava nemôže fungovať bez dostatočného zdroja. Správne napájanie počítača dokáže znateľne ovplyvniť životnosť ostatných komponentov, preto používame moderný zdroj Gigabyte P550BE s výkonom 550 W a certifikáciou 80 PLUS Bronze, ktorý sa skvele hodí do výkonných herných PC. Plochá čierna kabeláž redukuje neporiadok a vylepšuje tak prietok vzduchu v skrini. 120 mm tichý ventilátor s hydraulickým ložiskom optimalizuje redukciu hluku a chladiaci výkon. Navyše použitie kvalitných 100 % japonských kondenzátorov len podčiarkuje jeho kľúčové vlastnosti.

Skriňa

Modifikovaná skriňa Cooler Master MasterBox MB520 RGB je osadená celkom 3 RGB ventilátormi na prednej strane. Veľké prieduchy a ďalší ventilátor na zadnej strane zaisťujú perfektné prúdenie vzduchu a účinné chladenie. A aby si videl všetku tú krásu vo vnútri, bočnica je vyrobená z tvrdeného temperovaného skla.

Operačný systém

K novej ProGamer zostave prinášame aj novú verziu operačného systému Windows 11. Získate tak intuitívnejšie prostredie, lepšiu prácu s oknami, svižnejší chod systému. Pre hráčsku komunitu navyše prináša novú úroveň hrania, či už vymoženosťami, ktoré zaručia rýchlejšie načítanie hier a lepšiu grafiku, alebo obsiahnutým Xbox Game Pass. Získate tak prístup k viac ako 100 herným titulom.

Záruka

S novou zostavou LYNX dostaneš aj nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky. Za svoje zostavy ručíme a každá porucha, ktorá nie je zapríčinená tebou a objaví sa v prvých 3 rokoch je záručná. Predĺžená záruka nie je nijako spoplatnená. Servis tí prípadne vyrieši našich viac ako 100 servisných stredísk alebo môžeš o servis požiadať svojho predajcu. Oprava je obvykle vybavená do 5 pracovných dní.

LYNX
10462787
8591205718248

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)
Typ procesora
Intel Core i5
Typ disku
SSD
Rýchlosť otáčok (v RPM)
SSD
Druh optickej mechaniky
Bez optickej mechaniky
Operačný systém
Windows 11 Home
Rozhranie
3.5mm Jack
DisplayPort
HDMI
USB 2.0
USB 3.0
Kapacita pamäte grafickej karty (v MB)
12288
Prevedenie PC
Midi-Tower
Grafická karta
NVIDIA RTX 3060
Kapacita disku
1 TB
Pamäť [GB]
16 GB