Saramonic SR-M1 3.5 mm Lavalier mikrofón


44,60 €
s DPH

37.16 € bez DPH


Typ mikrofónu:Iný
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SR-M1
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
SR-M1 3.5 mm lavalier mikrofón Všesmerový lavalier mikrofón pre Saramonic Blink 500, Blink 500 Pro a mnoho ďalších zvukových rekordérov, DSLR/bezzrkadloviek a širokú škálu bezdrôtových systémov. Saramonic SR-M1 je všesmerový lavalier mikrofón s 1,25 m dlhým káblom s 3.5 mm mini konektor TRS kompatibilný so Saramonic Blink 500, Blink 500 Pro a mnohými ďalšími audio rekordérmi, DSLR/bezzrkadlovkami a širokou škálou bezdrôtových systémov. Malá veľkosť lav umožňuje diskrétne umiestnenie pomocou priloženého klipu na klopu, zatiaľ čo dĺžka kábla 1,25 m je vhodná na použitie s bezdrôtovým vysielačom alebo ručným rekordérom. Vďaka širokej škále kompatibilných zariadení je cenovo výhodný mikrofón SR-M1 dobrou voľbou ako náhradný alebo záložný mikrofón pre tvorcov obsahu. Šetrný všesmerový vzor snímania mikrofónovej kapsule pomáha udržiavať konzistentnú úroveň, aj keď sa talent otočí smerom od mikrofónu. Penová ochrana pred vetrom pomáha redukovať zvuky dychu a ľahký hluk vetra, zatiaľ čo klip na klope umožňuje jednoduché pripevnenie mikrofónu na oblečenie. Model SR-M1 je k dispozícii v čiernej a bielej farbe. SR-M1 je vybavený neuzamykateľným 3.5 mm konektor, ktorý je kompatibilný so širokou škálou vysielačov, fotoaparátov, prenosných zvukových rekordérov a podobných zariadení vybavených kompatibilným vstupným konektorom a schopnosťou napájať mikrofón 1 až 10 V zástrčkou. Nezamykateľný 3.5 mm konektor je kompatibilný s mnohými zariadeniami, ktoré používajú uzamykateľný 3.5 mm konektor, ale pripojenie je bez uzamykacieho mechanizmu menej bezpečné a spoľahlivé..
SARAMONIC
SR-M1
6971008021370

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Typ mikrofónu
Iný