Samolepiaca laminovacia fólia Fellowes A4 80 mic, balenie 100 ks


39,13 €
s DPH

32.61 € bez DPH


Produkt:Laminovacie fólie; Formát:A4; Vlastnosti:Samolepiace
Dostupnosť: nie je skladom Kód: lampofela4080ad


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Enhance80. Samolepiaca zadná strana. Laminovaný dokument možno prilepiť na akýkoľvek hladký povrch. Laminovanie skrášli a zlepší farebnosť a celkový vzhľad vašich dokumentov. Zabezpečí ochranu proti nečistotám, vlhkosti a predĺži životnosť. Film sa vyrába s presahom približne 3 mm na všetkých stranách v porovnaní so štandardnými formátmi papiera. Vhodné na laminovanie za tepla pre všetky typy stolových laminátorov. Odporúčané nastavenie teploty pre optimálnu lamináciu: 80mic (100-115°C).
FELLOWES
lampofela4080ad
077511530227

Tabuľka dát

Formát
A4

Súvisiace produkty 2

Fellowes Laminátor SATURN3i A4

Cena 91,38 €
skladom
Fellowes laminátor Saturn3i A4 s novým atraktivním designem a inovovaným systémem zrychleného výhřevu. Laminování za cca 1 min od zapnutí. Umožňuje kvalitní laminaci až do formátu A4 v rozsahu 80–125 mic tloušťky laminovacího filmu, včetně ...

Fellowes Laminátor SPECTRA A4

Cena 53,69 €
skladom
Základní model pro domácí užití, určený pro nízké zatížení. Umožňuje laminaci do velikosti formátu A4 v rozsahu do 125 mic tloušťky laminovací fólie. Stroj je vybaven systémem Auto Shut off – automatické vypnutí při nečinosti, šetří energi...