BOSCH_Prístroj na horúce nápojeTASSIMO STYLE


41,96 €
s DPH

34.97 € bez DPH


Vytvorte malý priestor pre skvelú chuť.TASSIMO STYLE - kompaktnýVeľký výber nápojov z množstva obľúbených značiek.Všetky vaše obľúbené nápoje a obľúbené značky.Espresso, caffe crema, filtrovaná káva, lat...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: TAS1104
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Vytvorte malý priestor pre skvelú chuť.TASSIMO STYLE - kompaktný
Veľký výber nápojov z množstva obľúbených značiek.
Všetky vaše obľúbené nápoje a obľúbené značky.
Espresso, caffe crema, filtrovaná káva, latte macchiato, cappuccino, horúca čokoláda alebo čaj. TASSIMO ponúka viac ako 40* špeciálnych nápojov z radu obľúbených značiek. Vďaka TASSIMO si môžete vychutnávať lahodné teplé nápoje, nech už sú vaše chuťové bunky akékoľvek. Pre celú rodinu, pre vašich priateľov a pre vás!

Perfektná kvalita nápojov vďaka INTELLIBREW™ (inteligentná sparovacia jednotka).
Jednoduchá príprava nápojov vďaka obsluhe - stiskom jedného tlačítka.
Váš obľúbený nápoj pripravený len stlačením tlačidla.
Príprava lahodných teplých nápojov už nemôže byť jednoduchšia! Vaše TASSIMO s ľahkosťou a vaším minimálnym úsilím pripraví množstvo lahodných teplých nápojov. Stačí vložiť T DISC a spustiť plnoautomatickú prípravu nápoja vykonaním praktického jednotlačidlového úkonu. Presne tak jednoducho si môžete spolu s vašimi najbližšími vychutnávať špeciality TASSIMO a tešiť sa zo života!


Ideálne pre šálku vášho obľúbeného horúceho nápoja.
Či už cappuccino, espresso alebo horúca čokoláda, systém servírovania od spoločnosti TASSIMO je ideálny na rýchlu prípravu jednej šálky kávy alebo iného horúceho nápoja. Vyberte si zo širokej škály obľúbených nápojov a vychutnajte si rýchlu a čistú prípravu a vysokú kvalitu.

Vhodné pre všetky šálky a poháre vďaka jednoduchému výškovému nastaveniu podstavca na šálky.
BOSCH
TAS1104
4242005194339